10 saker att titta efter när du väljer MMA Gear

Om du är ny till MMA Du kanske undrar vad du behöver för att göra det mesta av din träning, och förbereda för competitions.Find ut exakt vad du behöver med denna guide till MMA Fightwear1. MMA GlovesMMA Handskar är avsedd antingen för sparring, eller slåss. Sparring handskar är som traditionella boxningshandskar, och täcka hela handen, medan kampen handskar har individuella fingrar och ytterligare handledsstöd för att göra slag mer kraftfull och för att skydda handleden. Leta efter en väl passande handske och hjälpa till att få ut det mesta av punches.2. MMA T ShirtsWhilst MMA-tröja är inte helt nödvändigt, måste du ha något på din övre halvan medan utbildning och sparring. Varför inte visa upp ditt engagemang för din sport genom att bära dina MMA-tröja för fritid samt utbildning?


3. MMA ShortsMMA Shorts finns som utbildning eller tävlingbyxa. Utbildning shorts är idealiska för alla aspekter av MMA utbildning, däribland sparring, löpning, styrketräning eller bara för att bära under varma dagar. Leta efter fickor för nycklar och pengar, och vissa shorts även ha en MP3/phone ficka, så att du kan lyssna på musik medan du tränar.

Fighting shorts är utformade för tävlingar och behöver för att klara de påfrestningar som härrör MMA striderna. Leta efter ytterligare sömnad, extra grepp och sann flexibilitet för att du ska utföra dina sparkar och efterbehandling håller med ease.4. MMA Shin GuardsMMA benskydd för att skydda dig mot ben attacker, och även hjälpa dig att leverera den perfekta sparka till din motståndare. Leta efter massor av stoppning för att skydda din legs.5. MMA Head GuardMMA huvudet vakter är inte vanligtvis bärs under tävlingar, men är avgörande för sparring och träning. Se till att du väljer har tillräckligt med stoppning för att skydda dig, och tillräckligt med synlighet så att du fortfarande kan see.6. MMA BagsMMA kit väskor är utformade för att hålla alla dina MMA redskap, så du måste se till att det du väljer är tillräckligt stor. Lätt att öppna dragkedjor och ytterligare fickor gör att hitta vad du behöver easy.7. MMA HoodiesMMA Hoodies är utformade för att vara lätta att ta av och sätta på medan handskar. Leta efter ytterligare dragkedjor på manschetterna och midjan för att hjälpa till med att sätta på och ta av. Din hoody är perfekt för att hålla dig varm medan utbildning eller sparring, och kan bäras mellan slagsmål på en competition.8. GisBrazilian Jiu Jitsu kräver en traditionell Gi snarare än t-shirt och shorts. Se till att få en lämplig Gi, som Brazilian Jiu Jitsu är mer fysiskt än traditionell Jiu Jitsu.9. Grappling och Rashguard topsGrappling och Rashguard toppar är utformade för att bäras under din Gi, och hjälper till att skydda mot hudinfektioner. De tar också svett från kroppen, för att hålla kroppen torr och muskler warm.10. BrandsAs MMA blir allt mer populärt, många nya märken och företag engagerar sig. När man tittar på produkter kan det finnas många märken som du inte har hört talas om som är avsedda uteslutande för MMA. Bara för att du inte känner till märket, betyder inte att det är inte upp till uppgiften. När allt det är din säkerhet på stake.If du är osäker på vad du behöver, eller vilka märken att överväga, varför inte fråga runt och titta på nätet. Du är skyldig att ta reda på exakt vad du behöver och var du kan få det från.

Be Sociable, Share!