10 tips för Ett flygplan tema för barn

Ditt barn plantskola idé börjar ta form medan du handla en spjälsäng och andra möbler. Bara vara beredd att bli överväldigade först av sinnet boggling valet av teman. Du kanske letar efter en komplett inredning set, eller du kanske dagdrömmande om att utforma dina egna inredning. Ofta en enkel, klassisk metod är mer förnuftigt än en fransig, over-the-top barnet plantskola idé med grejor som bara kommer att få i vägen när du frazzled och utmattad. Denna insamling gäller bara ett fåtal av de tusentals möjligheter.

1. Magical Mother Goose barnkammarerim DecorVem älskar inte tecknen Mother Goose? Bedårande akvareller föra dessa berättelser till liv. Ditt barn kommer att växa till älska färgglada skapelser på väggen inredning. Denna underbara serien kommer att samordna bra med de flesta barnmöbler och du kommer lätt att kunna hitta sängar och inredning för att matcha. Färgglada Mother Goose barnkammarerim täcken och filtar är en behandling. Detta är en härlig, fräsch tema.

2. Original med andra älskvärda karaktärer

Vi är alla förälskar sig i vissa älskvärda karaktärer Story Book, såsom Peter Rabbit och Snoopy. Nalle Puh är en favorit i nästan alla barn, och sängkläder och inredning finns att skapa en klassisk Pooh spjälsäng. Hitta Snoopy uppkrupen under en vänligt månen och startar. Eller välja en rad olika Disney-figurer, till exempel Musse Pigg. Inredning med rim leder alltid till munterhet och njutning och kan vara en rolig barn plantskola idé.

3. Charm Din Kid med söta varelser

När det gäller barn är det en självklarhet att de älskar gulliga djur. En stor mängd varelser täcken som erbjuds. Från husdjur grodan inredning i överflöd. För äventyrliga barn finns dinosaurie sängar. Små flickor älskar Lady Bug eller fjäril design. African Safari spjälsäng sängkläder lämpar sig för ändlösa godnattsagor. Delfiner, bedårande valpar och Noahs Ark kommer också att vara väl älskade.

4. Allt On Wheels kommer att överklaga

Pojkar älskar elden sängar lastbilen krubban som en baby plantskola idé. Vara annorlunda och dekorera med Harley Davidsons. Alternativt kan du ta till himlen med flygplanet inredning. En annan gammal favorit på hjul är ett tåg tema. Barn älskar bilar och allt som rör sig eller göra ett ljud. Så unna dem i deras rum.

5. Naptime On A Nautical not

Ship Ahoy! Berätta historier om havsdjur och långt bort, drömmande platser med inredning på en nautisk not. Från fartyg och segel till Whale berättelser och andra Critters havet kommer att stimulera små fantasi. Detta är det stoff godnattsagor bör göras om. Varje kväll en annan plats och ett nytt djur.

6. Sporting En livlig Theme

Pappor kommer förmodligen välja denna om de är inblandade i att dekorera en pojke. Varje idrott under solen nu representerade i barnsäng. Baseball fans kan välja sina favoritfärger, medan fotboll och basket entusiaster har inte glömts bort. Bara inte sätta för mycket press på den växande lilla personen. Kom ihåg att pappa är detta hans liv – inte din chans …

7. Stolt visa dina Patchwork Creations

Denna baby plantskola Idén kommer i alla tänkbara färger och mönster. Det är ofta ett klokt val, eftersom de oundvikliga spill och missöden kommer inte att vara lika märkbar. Lapptäcken blir ofta arvegods. Kanske du kan göra din egen quilt från tygerna klipp med en historia ansluten till var och en. Det kan göra för en del intressanta läggdags berättelser. Plädar är också ett bra val, om du inte lust lapptäcke.

8. En stjärna för din Little Star

Se ditt barns ansikte lyste upp när han eller hon upptäcker underverk av skapelsen. Varför inte hjälpa till i denna process med månen, stjärnor, planeter och rymdskepp på sängkläder och gardiner. Alla typer av underbara tillbehör kan läggas att komplettera detta tema. Du kan behöva fräscha upp din egen kunskap om ämnet, men du måste göra det ändå när barnet börjar i skolan pågår ålder. Med ett yttre rymden spjälsäng ställa in din bunt av glädje kommer att gå på många äventyr.

9. Turn Back The Clock med en vintage Theme

Kanske din familj har några arvegods du vill införliva i din design. Med rätt möbler, kan en gammaldags look vara ganska något. Du kan alltid införa en touch av färg och moderna inslag för att stimulera barnets sinnen. Försök att använda olika tyg texturer för taktil stimulering vid expanderar på det här barnet plantskola idé.

10. Undervisa Care Care Bears Sängkläder

Dessa kan vara riktigt förtjusande, med ljusa och glada färger. Bebisar älskar dessa uppsättningar. Ett brett utbud av tillbehör finns också tillgängliga från läggdags björnar till potta säten och minnessak uppsättningar kudde. Du kan också hitta härliga lampor Care Bear, mattor område, arrangörer krubba och gränser vägg att gå med spjälsäng set och gardiner.

Full uppsättningar inkluderar vanligtvis påslakan, ett täcke av något slag, örngott, spjälsäng stötfångare, damm krås, gardiner och Valance. Många tillverkare drömmer upp alla sorters förtjusande, matchande accessoarer för att få rummet tillsammans. Väggbonader hjälper alltid till att skapa en varm effekt.

Så skaffa dig en kopp te, sparka av dig skorna, drar upp gungstolen och dag-drömma om alla de magiska timmar du kommer att spendera här, upptäcka alla underverk av ditt barn plantskola idé med ditt barn. flygplan plantskola

Be Sociable, Share!