12 Madonna citat

Redo för vissa Madonna citat? Och nej, jag menar inte att den religiösa ett. Jag pratar om Madonna Louise Ciccone, den enda musik ikon som förändrat mode och musik för alltid. Om du växte upp på 80-talet, har du sett henne gå från upprorisk mot rent kontroversiella och tillbaka till populära beyond belief. Det är bara passande att vi firar hennes 16 augusti födelsedag med några roliga och flörtig citat från ingen mindre än musiken drottningen herself.

1. “Många människor är rädda för att säga vad de vill. Det är därför de inte får vad de vill.”

2. “När jag är hungrig, äter jag. När jag är törstig, jag dricker. När jag känner för att säga något, jag säger det.”

3. “Jag är min egen experiment. Jag är min egen konstverk.”

4. “Bättre att leva ett år som en tiger än hundra som ett får.”

5. “Jag har alltid trott jag skulle behandlas som en stjärna.”

6. “Min far var mycket stark. Jag inte håller med en hel del hur han fört mig. Jag håller inte med många av hans värderingar, men han hade en hel del integritet, och om han berättade inte att göra något, gjorde han det inte heller. ”

7. “Att vara modig är att älska någon villkorslöst, utan att förvänta sig något i gengäld. För att bara ge. Det krävs mod, eftersom vi inte vill falla på våra ansikten eller lämna oss öppna för ont.”

8. “Jag skulle inte ha gått som jag var om jag inte hade alla dessa gammaldags värderingar att göra uppror mot.”

9. “Jag har alltid velat vara längre Jag känner mig som en räka, men det är så det går jag fem fot fyra och en halv inches -.. Det är faktiskt genomsnittligt Allt om mig är genomsnittet Allt är.. normalt i böckerna. Det är de saker inom mig som gör mig inte genomsnittet. ”

10. “Att vara blondin är definitivt en annan sinnesstämning. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men artifice att vara blonda har en otrolig form av sexuell innebörd. Män riktigt svara på det. Jag älskar blont hår, men det verkligen något annat för dig. Jag känner mig mer jordad när jag har mörkt hår, och jag känner mig mer eteriska när jag har ljusa hår. Det är oförklarlig. jag känner mig mer italienskt då mitt hår är mörkt.”

11. “Mitt få barn är inte för offentlig konsumtion. Det är inte en karriär. Det är inte en prestation att bedömas eller specificerade. Inte heller är min roll som mamma.”

12. “Jag tror den ultimata utmaningen är att ha någon form av stil och grace, även om du inte har pengar, eller stående i samhället, eller formell utbildning. Jag hade en mycket mitten, lägre medelklass slags uppfostran, men jag identifiera sig med människor som har haft, någon gång i sitt liv för att kämpa för att överleva. Det ger en annan färg till din karaktär. ”

Hur kunde kritikerna någonsin har hatat henne? Visst, hon gjort några ganska “där ute” saker, men när det kommer till kritan verkar det hon är en ganska djupt person som har huvudet rakt. Låt oss gå med i födelsedagsfirande. Ovanstående 12 Madonna citat är ett bra sätt att börja

Be Sociable, Share!