15 enkla Party Buffé tips och tricks du bör veta inför din nästa fest

Visste du att det finns några enkla hemligheter till att ha en stor buffé på nästa fest? Tja, här är 15 enkla tips som hjälper dig att skapa denna roliga fest.

1. Ha en generalrepetition för dina plattor. Bestäm vad serveringsfat du kommer att använda för mat på festen. Sedan, ordna dem på bordet, kontroll för att se till att det finns gott om utrymme. När du är nöjd med placeringen av dina skålar och fat, ta ett digitalt foto så att du kan återskapa det när det är dags.

2. Rama in buffé bord med stämningsbelysning. Få ut dina små vita julbelysning och lägg dem runt kanten på bordet för snabb och elegant atmosfär. Blinkande är valfritt.3. Märk din mat. Få lite vackra tält kort eller kort plats. Gör en sökning på Internet och du hittar gratis utskrivbara versioner. Skriv sedan namnet på maten, plus ingredienser och lägga den bredvid den punkt på bordet. Vem som helst med en födoämnesallergi eller på en restriktiv diet kommer då veta om det är säkert för dem att äta. Detta är också en hit med kinkig människor som är försiktiga med mystik mat. Ibland dina gäster inte kommer att prova en produkt bara för att de inte vet vad som finns i den. Detta gör alla glada.

4. Sätt plattor första och silver sist. Det första dina gäster kommer att vilja göra är att ta en tallrik och fyll den med mat. Men gör dem inte jonglera redskap och servett samtidigt de är stapla på godsaker. Leta dessa saker i slutet av tabellen. På så sätt kan de plocka upp dem efter att de har gjort sina val från buffén.

5. Eliminera behovet av en kniv. Det är inte lätt att försöka skära mat på en tallrik balanseras i knät. Välj istället menyalternativ som är lagom storlek och gaffel-vänlig.

6. Sätt en sked i dip. Om du har något dips som en del av festen, är denna praktiska idé. Dina gäster kan lätt sätta en klick på sina tallrikar, så att de kan doppa sina pommes frites, bröd, kex eller grönsaker efter att de lämnat buffébord.

7. Ge små rätter till sås. Om du serverar någon mat som kommer med en sås, dressing eller dip, göra dessa små skålar tillgängliga. Dina gäster kommer att uppskatta att de andra punkterna på sin tallrik inte simmar i sås.

8. Överväga att ha en vegetarisk och lågt kaloriinnehåll fat. Det kan även vara samma objekt. Det är tankeväckande att se till att det finns något som alla kan äta.

9. Gör det framåt. Om du kokar ihop en storm för buffé, försöka använda recept som du kan göra innan tiden, frysa och värma för partiet. Du kan hitta otaliga stora gör-framåt recept på nätet.

10. Det är inte vacker, men har soptunnan i alla fall. Det finns inget värre än en dold soporna behållare på en buffé. Se till att dina gäster lätt kan ta reda på var att kasta sina sopor.

11. Använd din lerkruka potten. Det kommer att hålla maten varm, precis som en skav maträtt.

12. Rör om och fylla på. Kontrollera på buffébord regelbundet och rör den mat som har suttit. Om du kör slut på allt, fylla den. Och om det är helt borta, ta bort hela skålen, så det är inte ett tomt tallrik på bordet.

13. Kasta vid två. Noga övervaka all mat som ligger på buffébord vid rumstemperatur. När det är varit ute i två timmar, kasta ut det. Om ni är ute på en varm dag, så kasta objekt rumstemperatur en timme.

14. Gör det barnvänlig. Om du har en massa barn i närvaro, så du kanske vill göra ett litet bord bara för dem. Inkludera mat som är tilltalande för barn som kyckling nuggets, bagel pizza, styckade jordnötssmör och gelé smörgåsar, mini korv och makaroner och ost.

15. Spara pengar. Du kan göra en buffé ekonomiskt. Det behöver inte vara en bankett av infall mat. Du kan minska kostnaderna genom att ha en mexikansk taco bar eller italiensk pasta buffé med sortiment av såser. En annan idé är att göra crepes med olika fyllningar. Och det är inget fel med bara en gammaldags glass glass fest med massor av pålägg.

En part buffé är ett utmärkt val för en måltid för alla tillfällen. Det ger dina gäster variation och flexibilitet. Följ bara dessa enkla tips och du kommer att skapa en fest som kommer att vara en höjdpunkt ditt speciella evenemang.

Linda Kling har varit i partiet branschen sedan 1992 och uppmuntrar dig att besöka hennes hemsida www.photo part-favors.com, där du hittar alla typer av unika foto favörer, såsom personliga mynta burkar, magneter, bokmärken, nyckelringar, ficka bärbara datorer, mer. Plus massor av gratis partens saker (som buffé recept, Trycksaker, citat, trivia, etc)

Be Sociable, Share!