19 sätt att finansiera ditt egna företag

Tro det är extremt svårt att komma upp med pengar i första hand för att finansiera ditt företag och leva din dröm finns bland de största invändningar mot att starta ett företag och levande ett syfte och drömmar. Men jag vill att du ska omformulera detta till synes stort hinder: Om din idé är en verklig möjlighet som har en stor chans att betala av på några år, både monetärt och när det gäller din egen tillfredsställelse och lycka, är du verkligen beredd att se tillbaka till det förflutna några år från nu och inse att du bosatte eftersom obekväma hinder stod i din väg? Om du fortfarande läsa, måste du tror att det finns en väg över denna ekonomiska hinder, det är bra. Jag vill visa dig ett sätt att du kan samla de resurser som du behöver utan “blodspengar” (låna från vänner och familj som kan orsaka en hel del onödiga spänningar) eller dina egna pengar (som du inte kan ha, eller gör det skulle innebära påfrestningar på ditt eget liv).


Men innan vi kommer in här, det kräver förståelse en grundläggande sak: “. Du kan inte få något ur intet” Om du vill få valuta, måste du ge det värdet först. Även bidrag kommer inte att du har en bra idé ensam. Du måste sätta i arbete för att visa riktigt konkret hur din idé kommer att ge värde för samhället. Om du vill få pengar för ditt företag, du kommer att behöva bidra med din mentala kapital, din talang kapital, föremål av värde som du kan utbyta för kapitalet och din sociala kapitalet. Nedan är en lista över 19 sätt du kan börja bidra med värde för att få kapital för att starta ditt företag nu: Håll en fundraiser. “En fundraiser det är inte för välgörenhet? Ja.” Om du har en kraftfull sak och låta folk veta att du är första gången företagare, men din idé kommer att gynna människors liv och kommer att skapa jobb, men du har inte pengar, personer med sympatiserar. De kommer att vilja hjälpa till. En vän och mentor till mig organiserade en “skål-en-thon” där folk kom och betalade lite extra att bowla för fundraiser. Hans optimism och ärlighet var så smittsam att han gick därifrån med flera tusen dollar vid slutet av dagen.
Sälj saker runt ditt hus på eBay. Jag flyttade nyligen från New York till SF och verkligen inte vill flytta alla mina saker, så jag bestämde mig för att humor mig själv och böcker lista, gamla handböcker, och billiga souvenirer på eBay och gjorde nästan $ 2.000 inom en vecka på saker som jag Tanken var skräp.


Få pengar tillbaka på kreditkortsbetalningar och överföra pengarna till ditt “business fond.” Om du använder ditt kreditkort för dagliga inköp ändå, varför inte återvinna en del av de pengarna och använda den för att finansiera ditt företag?
Skapa kunskap eller tjänster och sälja den. Kom ihåg att din talang kapital och kan omvandlas till pengar. Vilka kunskaper har du som andra människor skulle betala för? Jag visste hur man handlar de finansiella marknaderna och få en respektabel avkastning, så jag började blogga om det, då jag satt ihop en kurs bara genom inspelning screencasts mina affärsverksamhet och människor betalas $ 997 för det. Om du har en tjänst som du kan erbjuda, börja låta folk veta om det. I själva verket kan du gå till Elance.com och lista den där så att någon kan anställa och betala dig.
Börja smått och handel upp. Människor tillskriva olika mängder av värde för olika saker. Om du kan handla något du har för något av större värde och hålla att göra det till och med vilken du har är värdefullt nog att utbyte mot en stor summa kontanter, har du en annan källa till start funding.Kyle McDonald gjorde precis som med i hans “En Red gem “true story.
SBA lån. Du kan ansöka om SBA lån från din lokala bank eller Credit Union. Small Business Association (SBA) garanterar 50-85% av lånet (i princip beter sig som en cosigner) så att du har en större chans att få lånet när det annars skulle vara mycket svårare. Belopp varierar från tiotusentals dollar för att sex siffror.
Bidrag. Bidrag är det närmaste till gratis pengar som du får. Vanligtvis en statlig eller privat organisation vill ge ett incitament för företag eller utveckling aktivitet i ett visst område och ger ut pengar för att göra det hända. Allt som krävs är att komma på en bra plan och tillämpa. En mer omfattande guide till att närma bidrag finns här. Om du gör en teknisk start ett bra ställe att börja är SBIR (Small Business Innovation och forskning) bidrag. Pengarna kommer i faser eller steg, där du måste visa konkreta framsteg innan de får mer pengar. Slutligen kan du överväga vissa bidrag på statlig nivå. Michigan, till exempel, tillhandahåller tunga incitament för startups att starta i Michigan på grund av kollapsen av bilindustrin där.
Börja i en företagskuvös. Företagskuvöser, såsom Y Combinator och startprogram i många handelshögskolor tillhandahålla de resurser och kontakter för företagare som menar allvar med att vända sin idé till verklighet.
Kalla på änglar. “Angel” Investerare är ofta tidigare företagare som gjorde det stora och är pensionär men vill stanna kvar i spelet genom att finansiera andra startups. De kommer att helst ha branschkunskap i vad du gör och vanligtvis ger investeringar i sex siffror.
Gå till “Drakens Den”. Toppskiktet riskkapitalister investerar tiotals till hundratals miljoner per start i endast ett fåtal idéer som de tror kommer att betala betydligt ($ 1 miljarder +), inse att inte alla sina investeringar kommer att lyckas. Om du börjar på en lägre nivå, är det möjligt att du kan tävla för mindre pooler (om ditt företag är mer av en $ 10 miljoner en). Tänk bara på att även de kommer att samla de resurser, inklusive människor och företag, riskkapitalister kommer att äga dig, både i tid och pengar. Ta en titt för att se vilken typ av företag som täcker din nisch. En bra resurs på ängeln och VC finansiering kan hittas här.


Bli en distributör i distributionskedjan för din nisch utan att hålla lager. Anta att du har en ny hörlur design för löpare som lyssnar på musik medan du tränar. Det kan kosta dig en hel del att börja tillverka och sälja dina hörlurar, men vad händer om du startade en Ebay butik och säljs redan gjorda hörlurar och återinvesteras vinsten i att starta eget företag? Om du använder en “drop-shipping” tjänsten du behöver inte ens behöver investera i lager, du börjar helt gratis! Komma in i branschen som en distributör innan han blev en producent kan ofta sänka din hinder för inträde.
Var ett JV mäklare och nätverk, nätverk, nätverk. En “joint venture mäklare” sätter två personer tillsammans som behöver varandra för att göra affärer och får en provision för detta. Du kan göra en sökning på den här för mer information, men i huvudsak går du till konferenser eller någon annan plats där du möter människor, lära känna dem och fråga hur du kan hjälpa dem. De kommer oftast förklarar att de behöver X typ av kund-eller Y-typ av leverantör. Förr eller senare hittar du en match och du säger att du kan ansluta dem i utbyte mot en provision.
Arbeta med ditt företag för att skapa ett program arbetsgivare intraprenörskap. Detta skapar det bästa av två världar. Du har din dag jobb som producerar intäkter, och du får arbeta på att starta en spin-off företag medan du är där. Din arbetsgivare skulle sannolikt vara upp för det, eftersom innovation skulle gynna företaget.
Skapa ett innehåll webbplats och sälja reklam. Dessa dagar är det lätt att starta en blogg på WordPress eller en videoblogg på YouTube och dela information eller kreativitet som andra skulle få. Samtidigt med Google AdSense eller banner-nätverk reklam, kan du få betalt för det värde du skapar genom att låta besökare att klicka på reklam vid sidan av ditt innehåll.
Bygga ett socialt nätverk som omger din sak och acceptera donationer. Om du centrera ditt företag på en sak och få människor verkligen glada genom regelbundna, höga energi-uppdateringar och aktiviteter, kommer människor att bli dina advokater och skicka in donationer när du begär dem. Det blir lättare att göra detta med Facebook Pages, Twitter feeds, bloggar och forum. Tror “bygga samhällen.” När du gör det, kommer människor att stödja er.
Partner med icke-vinstdrivande organisationer och få sponsring. Bara för att du är “vinst” betyder inte att du inte kan samarbeta med icke-vinster. Om din sak är i linje med deras du kan hjälpa till att uppfylla sitt uppdrag, ur deras perspektiv. Brendon Burchard, författare till “Livets Golden Ticket” tränare företagare om hur man kan underlätta dessa partnerskap för att eliminera behovet för att ansöka om finansiering och inleda dyra marknadsföringskampanjer.
Skriv en tävling affärsplan. Inte bara du har en anständig chans att göra poäng en fin fem siffror eller mer på dem om du har en väl genomtänkt, unik idé, men möjligheter till nätverkande och flödet av idéer här är otroligt.
Ansök om mikrolån. Inte längre är mikrolån reserverade för unga kvinnor i Afrika för att starta lokala butiker. Du kan ansöka om hundratals till tiotusentals dollar i Microloan finansiering för ditt eget företag. SBA resurs på mikrolån förklarar processen för att erhålla dem närmare.
Utnyttja sociala arbitrage. Hitta något icke-monetära som du kan erbjuda någon i utbyte mot en tjänst som du kan sälja till en annan person för. Till exempel kan du hitta en college praktikant som vill erfarenhet eller en plats att bo och är bra på att skriva datorprogram. Om du känner folk som behöver programmering hjälp du kan få sitt arbete på det för dem och du skulle få pengar. Alla vinne

Be Sociable, Share!