2 Metoder för webcasting Förklarat att säkerställa bästa Business Decision

Playman.se

Webbutsändning är överkomligt även för små företag och företagare. Skönheten är att även med en gratis service på din räckvidd är obegränsad. (Även om antalet tittare i din publik kommer att ha begränsningar) Nu finns det 2 typer av levande webcasting metoder.:
Med hjälp av en programvara på din dator som gör att du kan webcast leva.
Använda en onlinetjänst som kräver egentligen ingen anledning att installera en webbutsändning programvara på din dator. (Jag tänker inte på en spelare plugin som Flash)
Programvaran på din dator – För de flesta företagare och småföretag installera ett annat program på datorn är som spel … fungerar den eller inte? I rättvisans namn kräver erfarenhet jag har haft med att installera dessa typer av program, en IT-person eller måste du ha goda kunskaper i att sätta brandväggar fullmakter och inte öppna en port för att tillåta webbsändningen programvaran sändningen ljudutgång.Produkten fördel med att använda en dator baserad programvara är:
Du bestämmer som kommer att strömma (broadcast) ditt webcast. ex: Akami, Rogers, etc. .. Det kan vara en övre ände kvalitet i att du kan även få kvalitet på TV-sändning, fristående hårdvara som gör detta till en riktig pro-HD-produktion

Carfax

Nackdelarna:
Kostnad (kan vara mycket kostsamt för den utrustning och personal) Behöver du IT-kompetens Du kommer också att behöva känna till alla detaljer i branschen för leverantörer och kontakter för att få det rätt. Använda online-tjänster – för individen och SMB, är detta det enklaste. Du behöver bara:
att ställa din webbkamera och mikrofon. får ett konto med en webbutsändning service. (Det enda jag använder är JustIn.TV) planera webcast och bjuda in din målgrupp. Nu en av de fina funktioner som du vill se till att du får i en tjänst är ett konto som en betraktare alternativ. Med det här alternativet kan du göra din webcast privat eller offentlig viewing.For exempel har jag inrättat ett konto för en reklamartiklar företag som måste ha ett säljmöte en gång i veckan med sin säljkår i 4 olika locations.The huvudkontor har mötet kl 9 på måndagar. Försäljningen kontor logga in på 9 på morgonen och de ser och kan interagera med mötet via chatt, e-post eller telefon. (De använder Skype för samtal) Deltagare från försäljningskontoret gynnas verkligen eftersom de kan brainstorma med där motsvarigheter och spara tid och pengar för travel.The fördel med att använda en webbtjänst är:
Du behöver inte installera någon extra programvara på din dator Annat än att acceptera Flash Player för att ansluta till onlinetjänsten (en pop up som frågar om du accepterar), finns det inget annat att göra för att komma igång Det är ganska enkelt att använda. Nackdelarna:
Man kommer att begränsas i antal tittare vid en given tidpunkt. (Även om jag märkte att Dvorak, en välkänd IT-guru, har flera hundra på en gång. Så om du inte har tusentals tittare, kommer detta inte vara ett verkligt problem Om du inte betala för att uppgradera den din kanalsida, där din målgrupp går att se webcast, kommer att ha några annonser. webcasting nu verkligen prisvärda och det är ett utmärkt verktyg för både främja och utbildning. Visst, att få igång med en kostnadsfri tjänst är ett bra lärande verktyg och möjligheter endast begränsade av din fantasi