27 unika bröllop Ider

I en bransch böjd om återvinning i samma trötta råd och information för att gräva upp något nytt och oupptäckt kan bevisa för världen av bröllop, så svårt som att förutsäga väder för utomhus våren ceremoni. Denna förteckning över icke-traditionella eller oväntade bröllop idéer som ingår i varje bröllop detalj garanterat att ställa in evenemanget från resten.

Ceremony Idéer

1) Läge – Om du inte värd din ceremoni i en kyrka eller på samma plats som din mottagning kan du använda med din ceremoni plats och utbyte av kreativa löften vid soluppgången på stranden eller vid solnedgången från taket på den högsta byggnaden i ditt tätort. Få fler idéer för unika ceremoni webbplatser.

2) Refreshment – välkomnas med säsongen eller din plats som en möjlighet för gästerna med en uppfriskande drink. Saft och sött te kommer att lugna dig äppelvin dina gäster törst att samla in i stekande solen eller Serveras varm, värma dina gäster under kylaggregat månader.

3) Grand Entrance – Gör din entré särskilt stora, tillsammans med ankomsten av din hund eller på en vit häst.

4) löften och avläsningar – inte ett nytt koncept, men talar från hjärtat, genom ditt eget bröllop löften eller spela in personliga dikter och bröllop uppläsningar i din ceremoni kommer säkert fånga uppmärksamheten hos dina gäster.


Blommor och idéer dekoration

5) Color Scheme – Försök para ihop några ovanliga färger med varandra eller med olika nyanser av samma färg i ditt utrymme.

6) The Food Pyramid – Fyll cylindriska glasvaser med frukt och grönsaker som speglar dina färger. Apelsiner, citroner och lime weredone ett unikt, modernt utseende prova mango eller kokosnötter eller bind den säsongen med struktur-rika jordnära grönsaker som råris majs, ekollon squash eller kronärtskockor.

7) Au Natural – Kontakta naturen kan inspirera och ge naturen in Natural föremål som stenar, löv, kottar furu, kvistar och en organisk estetiska för att din mottagning dà © cor kan lägga till. Placera i rustika behållare eller scatter enligt blockljus för ökad atmosfär.

8) Ljusare Up – flytande ljus i en grund skål lägger ljus och elegans till ditt bordsskivor. Eller ordna flera nivåer ljus på en mosaik av speglar eller kakel och omge dem med snäckskal eller blomblad. Placering kaffebönor eller glödheta karameller på botten av en vas eller skål för att hålla ljuset stabila lägger också till en aromatisk effekt.

9) Fråga ditt inre barn – för barn i hjärtat, fyll dekorativa skålar med dina favorit godis – som jellybeans och M & M – i ditt bröllop färger.

Underhållning Idéer

10) Ceremoni Musik – Om “Here Comes the Bride” är inte din stil eller personlighet, välj en låt, gör det. Det finns inga skriftliga regel som du inte gör din storslagen entré, är en repris din favorit Beastie Boys låt.

11) Icke-traditionella instrument – Om du vill levande musik under en DJ, anser kopplingen mellan musikvalet på din webbplats eller händelse. En strand bash, naturligtvis, är ljudet av stålfat, medan en trumpet kvartett skall ljuda imponerande ett utstuderat domkyrka.

12) Themed Music – Ta det ett steg längre och zon i musiken inhemska till ditt bröllop plats. Gästerna deltar aMardi Gras-tema händelse i New Orleans är att sola sig i en cocktail timme Dixieland jazz.

13) DJ och ett band – Jag kan inte avgöra vilken föredrar du? Har både för att säkerställa att alla typer av musik finns representerade över hela dagen för att både 85-åriga mormor och din 21-åriga kusin, tack.

Fotografering Idéer

14) fotojournalistik Fler och fler brudar anställer en fotograf som specialiserat sig på en photojournalistic stil lutar. Dessa fotografer dra sig undan från skott och gjorde målet för alla uppriktiga stunder som du vill alltid måste komma ihåg eller kanske aldrig fånga.

15) Kreativa Skott Hyr din fotograf att följa dig under hela din dag (innan “Stör ej” sign, förstås). Även om det kan få dig att känna ångest, du skjuter någon, som du får klar, kommer dessa skott hjälper dig att komma ihåg glädjen och förväntan av att varje del av din stora dag. Läs fler idéer för kreativa bröllop bilder

Cake Idéer

16) Minimala utsmyckningar – Några brudar tror på “less is more” ordspråket. En enkel kaka minimalt utsmyckade kan skapa ett djärvt uttalande.

17) Square Tiers – Söker ett subtilt sätt från det vanliga? Nivåer en modern presentation. Vem säger att hans “det är inne att vara rejäl” måste ha varit i kakan verksamheten.

18) Cake-free – Om kakan inte är din favorit dessert, ska du inte känner behov av att tjäna dem till dina gäster. Apple skarp, persika skomakare, pumpa tårta, cupcakes eller till och med glaserade munkar är en hit på dessert bordet.

19) Socker-free – The End-of-spisoffer inte behöver vara madeFlour och nedisning. Tänk kyndel i stället, och du besöker din lokala ostfabrik, måste de bygga hjul ost staplade i rader och titta på hur traditionell bröllopstårta.

Du kan bläddra hundratals unika och ovanliga bröllop kakor i kakan fotogalleriet.

Kläder Idéer

20) Wardrobe Change – Dagens brudar väljer inte en klänning, men två björn! Använd en elegant klänning medan du utbyta löften, då glida in något lite mer bekväm hela kvällen.

21) Allt annat än vit – En vit brudklänning symboliserar oskuld och renhet, men om fördröjningen är inte din stil, du tar med dig färgstark personlighet genom att lägga till ett stänk av färg på dina kläder. Du kan lika subtil som en färgad fönsterbåge och juveler eller så djärv som en fuchsia-färgad klänning.

22) något lånat – Allt skriker retro chic dessa dagar. Varför skulle inte din mammas vintage morgonrock som en hyllning till en familj arv. Göra några ändringar för att göra det ditt eget.

Brevpapper Idéer –

23) Etnicitet – Om ditt arv är viktigt att du har att representera på din stora dag, göra en del efterforskningar och hitta en pappershandel butik, multikulturella inbjudningar och meddelanden erbjudanden.

24) Creative Touch – För mer intim, avslappnade sammankomster begära äran att dina gäster närvaro i ett innovativt och underhållande sätt. Här är en idé – din inbjudan att göra en ballong tryck, så gästerna att blåsa dem har fått meddelandet.

25) Program – Gör något lite annorlunda med dina program av personliga foton eller genom att skriva något som thatserves ett dubbelt syfte – som en fläkt.

26) Storybook – Få den bästa buck för ditt program genom berättelser om hur de två har träffat dig, införde dig och din relation med alla i bröllopsfesten. Tänk om hela tiden från att inte förklara för din man om allt detta barndomen granne under mottagningen spara!

Transport Idéer

27) Grand Entrance – Om storleken på ditt bröllop part inte motivera en sträcka limousine, överväga anländer till häst, på baksidan av din mans motorcykel, eller i passagerarsätet på din fars gamla timers.

Cori Russell är redaktör för Gala bröllop Magazine och Elegala.com. Elegala.com är en omfattande bröllopsplanering resurs med ett nationellt register över bröllop lokaler och tjänster, tillsammans med artiklar, expertråd, checklistor och fotogallerier att leda brudar genom varje steg i planeringsprocessen


Be Sociable, Share!