27 Vanliga och chockerande Bodybuilding misstag

Hur stora Tillägg Företag och muskulösa tidskriftsutgivare arbetar tillsammans för att i hemlighet hämma din muskeltillväxt? Inne i programmet lär du dig vad du kan göra för att slå tillbaka och enkelt bygga den kropp du alltid velat-| speciellt om du inte är född med muskel-vänliga gener.

Jag slår vad om du hade ingen aning om att 90% av kosttillskott inte fungerar. Visste du mest bodybuilding kompletterar bokstavligen kostar mindre än 3 spänn för ett tillägg företaget att producera?

Vill du veta sina smutsiga små hemligheter? Det är faktiskt ganska lätt.

Först köper en massa populära ingredienser. Tricket är att de använder en liten mängd av var och en. Det är vad tillägget branschen tycker om att kalla Pixy damning. Du ser, de kan dölja sin hemliga formel bakom den tjusiga begreppet egen blandning men inte avslöjar att det är ett piller ganska mycket full av rismjöl. Det är ett fantastiskt sätt att göra en hel del pengar! Med den lilla mängd dyra ingredienser, kan de göra en typisk flaska för ca $ 1,40 och sälja den för $ 60! Vill du veta skrämmande delen? Nästa nya tillägg avsedda just för dig, har samma skit att den sista tillägget hade det och du kommer förmodligen köpa den.

Jag slår vad om du hade ingen aning om att 90% av bodybuilding program i tidningarna inte fungerar (om du tar läkemedel). Konventionell bodybuilding-style träning fungerar inte för ectomorphs (finare ord för smala killar). Träffa gym och “chockerande” musklerna med ‘olika vinklar “och” känner bränningen “bara kommer helt enkelt inte klippa det. Dela upp din kroppsdelar med en muskelgrupp per dag och 12-24 set per muskelgrupp är döda över. Att försöka bygga muskler på detta sätt är som att försöka att rengöra golvet med en tandborste. På bara ett par minuter kan du ladda ner och upptäcka min hela systemet och lära sig att äta och träna enligt en annan uppsättning regler.

Är det meningsfullt för dig ta råd från en bodybuilder att ta droger? Det är som om du tar pengar från en kompis som vann på lotto! Visst, det finns många naturliga bodybuilders runt men mest troligt killarna du tar råd från, särskilt i bodybuilding tidningar, är Juiced upp på en cocktail av steroider året runt vilket kan kosta upp till $ 30.000 – $ 40.000 per år för proffsen! Imitera uppdrag av mästare kroppsbyggare är ett dyrt misstag, eftersom deras råd är nopractical relevans för vanliga människor som du och jag. De kommer inte att säga att droger och genetik är ansvariga för att bota deras problem att vara en hardgainer. De hävdar att det är tillägg och “bättre utbildning.” Mycket kort, kan du hämta och upptäcka min hela systemet och lära sig säkert sätt och korrekt sätt att explodera muskler av din ram.

27 Gemensamma & chockerande Bodybuilding misstag!

Muscle Mags gömmer sanningen om hur man ska äta & Tåg:

· Du gör fel antal representanter & Ställer muskelfibrerna struktureras för långa sporter avstånd uthållighet. Denna typ av muskelfibrer arepathetic till att skapa styrka och kraft och kontrakt lika snabbt som en gammal man komma ur sängen varje morgon. Värst av allt, dina muskelfibrer har minst potential för hypertrofi (muskeltillväxt) men muskel trasor har ett piller eller pulver för att åtgärda detta problem. Spara dina pengar. Du behöver inte någon av sina dyra drinkar om du låter mig visa dig en annorlunda utbildning för din kropp typ.

° Vikt Gain Kosttillskott kommer att göra dig fett du har en Lamborghini stil metabolism och är känd som killen (eller gal) som kan äta allt i sikte utan att gå upp i vikt. En snabb ämnesomsättning är sällan fallet för att inte bygga muskler – under äta och inte ta i kvalitet näringsämnen eller en mångfald av mat är det verkliga problemet som behöver rättas til


Be Sociable, Share!