3 skäl till varför en IT-examen garanterar din framgång

Idag spelar informationsteknologi (IT) en stor och viktig roll i alla branscher. Var det logistik, tillverkning, eller till och med turism, spelar teknik en avgörande roll i deras dagliga verksamhet. Onödigt att säga, det talanger är heta efterfrågan nu är det ett bra tillfälle att få en IT-examen för att få ett försprång över dina kamrater.


Nedan finns tre perfekta skäl till varför få en IT-examen nu kommer garantera din success.1. Stort antal arbetstillfällen i någon industryJust ta en titt på alla branscher och du kommer att kunna se att den saknar IT-experter. Försäljning företag vänder sig till e-handel och nätverk marknadsföring för att få hjälp att marknadsföra sina nya produkter. Den tekniska fältet söker ständigt efter systemerare och uppgraderingar för att öka sin produktivitet och effektivitet. Alla branscher sourcing för top-notch IT-experter för att bidra till att bana sin väg in i nya era.Having en IT examen ger dig förmånen att bläddra igenom vilken sektor du verkligen brinner för, istället för att köra fast med en bransch du kanske inte gillar. Entusiasm och engagemang kommer naturligtvis Breeze i när du arbetar i passion, och det är redan tillräckligt för att garantera din success.2. MoneyAs känsliga eftersom denna fråga kan vara, är det ett faktum många människor inleder karriären och strävar efter att bli rik. Människor drömmer ofta av pension tidigt och ha tillräckligt med pengar för att hålla dem för resten av livet. Enligt Kelly Services senaste Employment Outlook och lön Guide 2010/11 för Singapore kan Singapores IT-branschen ser fram emot en ökning av lönerna för de närmaste åren.


Ökningen kan även svalla högre om du är en teknisk specialist, vars kompetens är i stora demand.Therefore människor som anser höga löner som lyckas bör överväga att få en erkänd IT grad och är specialiserade på ett område som de är intresserad av potential erhålla ett högre löner kontroll jämfört med andra branscher är mycket higher.3. Konstant uppgradering tekniken hela tiden utvecklas. Jämfört med andra yrken, som är i IT-branschen innebär att du måste vara ständigt på tårna, och uppgradera dig själv som du flyttar vidare. För IT-proffs, är detta en underbar koncept för dem och som normalt arbetar till sin fördel. Människor som inte har de kvalifikationer och färdigheter är normalt inte kan hålla jämna steg med de förändringar, och därför snabbt elimineras innan de ens kan kliva in i IT-området och tävla om jobs.Equipping dig själv med en IT-examen inte bara intygar dina kunskaper och förmåga att arbeta som en IT-tekniker, också visar sig potentiella arbetsgivare att du är alltid redo att vara flexibla och ta på nyare och komplicerade uppgifter i tider come.Further på vägen, de ständiga uppgraderingar i form av en examen även att låta dig bygga upp en stark portfölj och skyltfönster till kunder som du har den stora erfarenhet och beredskap att ta på sig nya, utmanande projekt.

Be Sociable, Share!