3 Top kök för seriösa kockarOavsett om du behöver en spis som förgyller inredningen i ditt kök eller du brinner för att förbereda god mat i världsklass apparater, välja rätt spisen är viktigt. Det finns många matlagning tillgängliga för dig att välja mellan, men det finns ett fåtal utvalda som står sig genom tiderna. Nedan är tre av de finaste märkena range spis för allvarliga kockar.

Britannia Dynasty

Vilket föredrar du – | en traditionell eller ett modernt kök? Denna robusta spis erbjuder elegant design och stabil konstruktion. Det är inte konstigt kändis kockar skryter om att använda Britannia, det är en av de mest utsökta utbud spisar som finns på marknaden.

Britannia erbjuder flera avancerade funktioner för diskriminerande kocken. Till exempel, har Britannia L Linje 89 Twin Chef Top en Rotisserie, lågor säkerhet och ett konvertibelt Chef Top nav.

Sedan finns Britannia E linjen 90. Detta prestigefyllda spis är instegsmodellen erbjuds till en billig prisklass. Funktioner inkluderar en förvaringsfack med lock-dörr, dubbelfönster dörrar och self-ren ugn liners. Oavsett vilken spis du väljer när du köper en Britannia spis, är du garanterad en överlägsen apparat.

Muff

Från inbyggda ugnar för inbyggda spishällar, muff range spisar erbjuder state-of-the-art matlagning funktioner för alla kök. Belling ger elektriska och dubbla bränsle alternativ. Denna spis varumärke är det självklara valet för kockar som är miljömedvetna. Muff spisar finns för närvarande i 90, 100 och 110cm. Belling samling av tidlösa rad spisar är byggda för att sist.

Rangemaster Spisar

När du tänker på Rangemaster – lyx kommer att tänka på. Rangemaster erbjuder moderna utbud spisar som de Professional Plus och traditionella spisar som den klassiska 90 och 110. Den har ett stort urval av fina finish och alternativ bränsle. Rangemaster är också känd för sin exklusiva linje av matchande Vinkylskåp, kylskåp och diskmaskiner. Du kommer aldrig gå fel när du väljer denna linje av spisens-vänliga apparater.

Ovanstående spis varumärkena var särskilt utformade för kockar som tar stolthet i att förbereda kyndel måltider och för dem som älskar attraktivt utseende matlagning.

Innan ett slutligt köp beslut, se till att du väga alla dina alternativ. Det kan vara frestande att välja den första spisen du anger ögonen på. Tänk vilken typ av mat du normalt kocken och mängden mat du förbereder dagligen. Dessutom, tänk på färg och storlek du vill ha.

Om du flyttar in i ett nytt hus eller ersätta en åldrande spis, Britannia Dynasty, Belling och Rangemaster är tre förstklassiga spis varumärken som är väl värt investeringen. Du kan vara säker på att din nya spis kommer att komplettera ditt kök dà © cor och din livsstil.

Cannon Spisar

Cannon har etablerat ett rykte under en lång tid för att producera utmärkt kvalitet ugnar till ett bra pris. Deras spisar ingår gas och keramiska plattor, enkla och dubbla ugnar, med sina moderna ugnar, inklusive platsbesparande ugnar för kockar med en mindre kök och större, traditionella modeller.

Den traditionella sortiment spis från Cannon och fri-grundstötning spisar är hög kvalitet och bra priser, med en bra, solid känsla och en långvarig och hållbar produkt

Be Sociable, Share!