4 av de bästa platserna i Spanien för att lära sig spansk kultur


Planerar en semester till den magnifika land Spanien? Läs spanska fläckar som du kan besöka i förväg. Landet Spanien har mycket att erbjuda sina turister, vilket många människor återvänder för att ha sin semester igen. Det räcker inte att besöka Spanien bara en gång. Du kommer att gå tillbaka igen för sure.Traveling för första gången? Bandet inte. Den här artikeln kommer att hjälpa dig att besluta de turistattraktioner som du inte ska våga missa under din första semester till Spain.1. Madrid – Heart Of Spanish FashionFor dem som skulle älska att få tag på bra fynd, besök Madrid är ett måste. Denna stad är en nära konkurrent till Paris när det gäller mode, kläder och mer mode. Om du vill lära dig spanska mode, ta en promenad i de livliga gatorna i Madrid och se hur lokalbefolkningen klär upp.
Förutom butiker finns även teatrar, liksom loppis i Madrid som kan tillgodose för dem som har begränsad fickpengar, men ändå vill klä upp spansk stil. Efter en tröttsam dag, bege dig till en av restaurangerna i Madrid och njuta av god mat samarbetar med förstklassig service.


2. Andalusien – för den romantiska Jet SettersConsidered vara som den mest romantiska platsen i Spanien, är Andalusien den perfekta oasen platsen för smekmånad eller nyligen wed par. Bortsett från den romantiska känslan och vibe i staden, är Andalusien också hem till vackert strukturerade byggnader samt historiska landmärken som inkluderar palats och kyrkor.
Staden också årliga firar i april mässan eller Ferias de Abril, där staden öppnar sina portar för allmänheten för en hel dag av roliga firande, god mat och leva entertainment.3. Lär dig spanska historia genom gamla reliker från CorunnaFor som älskar historia och allt är Corunna den plats som du ska gå till. Denna plats visar upp historien i början av spanjorerna. Corunna är porten där kungligheter och adelsmän i England, Irland och Frankrike passera. Hamnen bibehölls och renoverades under tider av Isabella och Ferdinand och den heliga kejsaren Charles. Platsen är också där Katarina av Aragonien sågs senast avgår från Corunna.4. Upplev det bästa av spanska kultur i BarcelonaLast men definitivt inte minst, Barcelona är det absolut måste-besöka i Spanien. Staden är mest känd för sin vackra natur och fläckar turist. Det finns många saker som du kan göra i Barcelona, ​​är det ett helt land i ett. Du kan besöka museer, kyrkor, butiker, och äta på de bästa restaurangerna i staden.
Innan du besöker Spanien, kom ihåg att du måste lära dig spanska ord för att du ska kunna samtala med lokalbefolkningen. Detta gör att du kan gå runt i staden lät