4 Effektiva Windows XP Password Recovery Methods

Glömma Windows XP lösenord är verkligen ett stort problem. Om du glömmer ditt Windows-lösenord, vad ska du göra för att komma åt det låsta datorn? Hitta säker metod som kan låsa upp din förlorade Windows-lösenordet är verkligen svårt. I den här artikeln samlar vi 4 effektiva Windows XP metoder återställning av lösenord.

Metod 1: Återställ lösenord med inbyggt konto


Windows XP har en inbyggd administratörskontot. Och oftast människor skapar inte lösenord för detta konto. Om din inbyggda administratörskontot finns tillgänglig kan du logga in på Windows XP med administratörskontot och sedan återställa ditt Windows XP lösenord på Kontrollpanelen.

1. Slå på datorn och kommer till välkomstskärmen.

2. Tryck på Ctrl + Alt + Delete två gånger för att dyka upp den klassiska inloggningsfönstret.

3. Skriv “administratör” i fältet Användarnamn och klickar sedan på OK.

4. Öppna Användarkonton genom att klicka på Start> “Kontrollpanelen”> “Användarkonton”.

5. Selete låst konto och klicka sedan på “Ändra lösenord”.

6. Skriv det nya lösenordet och klicka sedan på “Ändra lösenord”.

Metod 2: Återställ lösenord med återställningsdiskett

Windows XP tillåter användaren att skapa diskett för återställning av lösenord på Kontrollpanelen. Om du har en diskett för återställning av lösenord i hand, kan du återställa enkelt ditt bortglömda Windows XP lösenord. Om du glömmer lösenordet igen kan du använda samma disk. Du behöver inte göra en ny. Men observera att du måste skapa disketten innan du glömmer lösenordet.

Metod 3: Återställ lösenord i felsäkert läge

Som en särskild diagnostisk driftläge av Windows-system, felsäkert läge som startar datorn med en begränsad uppsättning filer och drivrutiner hjälper dig att diagnostisera och reparera olika datorproblem. Om du glömmer eller tappar Windows XP lösenord kan du göra Windows XP för återställning av lösenord i felsäkert läge. I felsäkert läge kan du återställa lösenordet med kommandotolken.

Metod 4: Återställ lösenord med programvara

Windows lösenord återvinnande mjukvaran kan skapa en startbar CD för återställning av lösenord eller USB-minne. Med CD / USB flash-enhet kan du enkelt återställa bortglömda XP Windows lösenord. Det finns gott om Windows-lösenord återvinnande mjukvaran. Vi rekommenderar Rekeysoft Windows Password Recovery och ta det som ett exempel. Du kan göra Windows XP för återställning av lösenord med denna effektiva verktyg i mindre än 5 minuter.

1. Hämta och installera Rekeysoft Windows Password Recovery.

2. Skapa en startbar CD-skiva för återställning av lösenord eller USB-minne.

3. Starta låst datorn från cd-skiva eller USB-flash-enhet.

4. Följ instruktionerna för att återställa bortglömda Windows XP lösenord.

Det är besvärande när vi glömmer Windows XP lösenord, men du behöver inte oroa sig från och med nu. Dessa Windows XP lösenord återvinning metoder kan hjälpa dig att utföra Windows XP återställning av lösenord.

Be Sociable, Share!