5 Bästa Videokameror

Här går – en lista över de videokameror, som gallrats ut från toppmodellerna i alla våra videokamera kategorier. När nya videokameror drabbade marknaden och vi granska dem, kommer vi att vara redo att uppdatera våra val. Men det är inte lätt att få på listan, så det tar något väldigt speciellt att avsätta någon produkt från denna sida. Kontrollera tillbaka hit då och då för att se om några nya produkter har gjort snittet. Canon XH A1

Har du någonsin velat bli nästa Ken Burns? Har du en otrolig independentfilm gömda i veck i din hjärna? Om du vill släppa loss din filmiska visioner på världen har XH A1 de verktyg du behöver för att få jobbet gjort och kommer att lämna er produktion budget i bättre form än många av sina konkurrenter skulle. Pris: $ 3,999.00 – $ 4,999.95 Panasonic HDC-TM300 (Svart)


Medan pekskärm kan irritera, ger TM300 massor av manuella kontroller, ger mycket bra HD-video och är en av de få videokameror kvar att erbjuda en EVF. Den högsta bildkvalitet som de erbjuder är 1.920 x1 ,080-bildpunkters upplösning med 30 bilder per sekund vid 17 megabit per sekund, så du kan använda HD Converter för att konvertera video till andra format, och kan spela in ca 8 minuter video per gigabyte lagringsutrymme , eller ungefär 4 timmar video i det interna minnet.

Pris: $ 1,089.00 – $ 1,299.95 Canon Vixia HV30

Med allt tal om hårddiskar, flash minne och DVD-skivor, kanske du tror att bandet inte klippa det längre. Men det är fortfarande en av de bästa sätten att fånga HD-video och det Canon håller hög videokvalitet och bekväm design av sin föregångare, HV20.Price: $ 649,00 – $ 1,499.95 Canon Vixia HF200

Spela in video på flash-minne istället för tejp eller hårddiskar kan tillverkarna skapa mindre, lättare videokameror. Den största nackdelen är att du behöver stora kort och som kan få dyr. Detta Canon ger bra video kvalitet och du kan använda MTS Converter för att ändra video till andra format och gör det mesta av sin flash-baserad design, medan ett litet rum i ditt budget för att köpa minneskort. Pris: $ 449,99 – $ 909.95Flip UltraHD (svart)

Be Sociable, Share!