5 Lotteri strategier

Att börja veckan rätt, här är fem vinnande strategier: 1. En en biljett, måste du spela mer än några rader. Oroa dig inte, du behöver inte en stor investering i varje spel. Det är faktiskt mindre tackar du tänker med någon av dessa system. 2. Spela små spel: Utdelningen är mindre, men du kan sikta mer frekventa vinner. Till exempel, om valet står mellan en 6 boll spel som Powerball eller Mega Millions, med flera miljarder dollar utbetalning eller en 5 match med mycket mindre vinnande, oddsen är högre med 5 bollen spelet och du har färre spelare att dela vinsten med.


3. När du vinner mindre mängder inte får frestas att placera vinster alla tillbaka till ett visst spel. Detta är vad många misslyckade vinnare göra, och det leder alltid till en förlustbringande situation. Som ett alternativ, behålla en del åt sidan och spela upp den i varje spel på en regelbunden basis. 4. Flera lönsamma vinnare skjuta tillfredsställelse. Innebär att de är villiga att skjuta upp mindre omedelbara resultat nu för att få större senare. Detta innebär att spara upp för att spela ett spel med en ackumulerad större investering istället för att spela ett stort antal spel med en liten investering varje gång. Med andra ord, lägger inte $ 5 i varje vecka spel. Som ett alternativ, spara den och spela $ 20 i en match i månaden. Medan du väntar, bara ta ett par rader varje vecka för att hålla din entusiasm upp. Det kan löna sig i större och mer frekventa vinner.

5. “Du har vunnit ett lotteri!” Om du får ett mail att säga detta och du inte ange det, även om den har ett välrenommerat namn på det – och ber dig om pengar för att hämta din vinst, inte ens svara på dem. Aldrig någonsin skicka pengar eller ens svara. För en tid sedan ett holländskt företag olagligt använt namnet för att marknadsföra sina lotto verksamhet – bara vara medvetna om att vi aldrig kommer att säga att du har kommit in i någon pengar från ett lotto spel. Spela på rätt sätt innebär att du kan vinna stort – så många “Silverites” gör – eller mer regelbundet som Harold visar här: — Hej Ken, jag vet inte om du är bekant med den brittiska Lottery eller inte. Det tas två gånger i veckan och det viktigaste är LOTTO. Det kostar en £ 1 per post … för att utvärdera systemet jag lägger alla 120 poster till mitt program och gick tillbaka och kollade minst 60 tidigare drar … Ja systemet segrade cirka 99% av tiden … – Harold, Storbritannien (namn och adress medföljer) — Vad väntar du på? Kom igång nu! Njut av dina vinster!

Be Sociable, Share!