5 saker att göra när du besöker Branson, MO

Även om det är kollektivt hundratals museer, varieté, butiker, parker, lekplatser och andra aktiviteter i Branson, efter är fem av de mest rekommenderade högt.

1. Branson Scenic Railway

För en stor naturskön rundtur i Ozarks och området kring Branson är en tur på Scenic Railway ett måste. Även på järnvägen turen ger en guide ryttare med mycket information och historia om Branson. Landskapet som kan ses från tåget är magnifik och tågvagnar, som är utformade för att vara som de var i de gamla dagar, kan förarna att känna att de är på en tågresa från det förflutna.

2. Dolly Parton: s Dixie Stampede Dinner and Show

Denna show är en av Branson populäraste attraktioner. Tecknen på scenen har stora kostymer, härliga sång röster, och de är experter på att rida de 32 hästar som deltar i showen. Middagen serveras är god och kan betraktas ner husmanskost.


3. USA: s ordförandeskap

En av de mest rekommenderade museer i Branson är USA: s ordförandeskap Museum. Detta museum är allt annat än vanliga, och ett besök är verkligen underhållande. Museet är hem för flera kläder ursprungligen ägs och används av flera tidigare First Ladies, och det finns också flera utställningar med några av de personliga föremål från godsen president Lincoln, president Roosevelt och president Kennedy.

4. Ripley s Believe It or Not Museum

Detta museum är ett av de mest populära och spännande turistmål i hela staden. Det finns flera hundra objekt i museet som har underhöll och överraskade besökarna i årtionden. Den byggnad som hyser museet byggdes för att se ut som om det var ett offer för jordbävningen som drabbade Missouri 1812.

5. Silver Dollar City

Silver Dollar City är en nöjespark som är en favorit bland besökare i alla åldrar. Parken omfattar en Crafter hemby som påminner om en 1880-talet stad, åkattraktioner park och en vattenpark som heter “White Water”. Silver Dollar City också vanligt värd olika musikfestivaler och fester. Parken har en nattlig visning av fyrverkerier förutom en laser show och musik. Det finns flera ställen att äta middag i och runt Silver Dollar City, men en tur på Showboat Branson Belle – ett kryssningsfartyg – är en verkligt minnesvärd upplevelse eftersom det innehåller en måltid och en middag show.Branson är Missouri kallas ofta “Live Music Capital of the World”, men staden erbjuder mycket mer än bara musikunderhållning. Med nya spännande attraktioner öppna i området hela tiden, är Branson locka fler och fler besökare varje år. Branson växer i fantastiska stormsteg med mycket att se och göra för alla. Med en Branson semester paket, kan du besöka denna roliga-packade stad utan att betala en förmögenhet och njuta av allt från ett stort hotell med äventyrliga turer.

Branson Music och visar

Den musikaliska underhållning i Branson, omfattar MO musik från Broadway till evangeliet eller countrymusik. Det finns stora framträdanden och till och med enkla lyssnande visar musik. Det finns middags show med komedi, magi, dans eller drama. Om du planerar en Branson, MO semester snart, kan du kontrollera visar datum och tider på nätet och även biljetter reserveras i förväg

Be Sociable, Share!