5 saker som gör Boston skiljer sig från andra städer


Boston, den största staden i New England, United States en av de äldsta städerna i landet. Den kulturella och ekonomiska inflytande Boston syns tydligt på den socio-ekonomiska status New England på grund av vilka Boston är ofta betecknas som den inofficiella – ~ Capital “av New England.


Grundades 1630 av kolonisterna från England, är Boston en mycket kompakt stad med total yta på 89,63 sq mi (232,14 km2). Den lilla storleken av staden gör att besökare att visa den natursköna platsen inom mindre restid. Hyrbil Boston är en mycket vanlig tjänst utnyttjade av turister som är fascinerad av charmen i denna stad. Även om de flesta vägarna i staden byggdes för att bära hästen vagnar, de konkreta vägarna lägga till prakt av platsen. Men få hästen vagnar råder fortfarande i Boston och används främst av turister att resa de lokala gatorna.

Bortsett från historiska och ekonomiska själva verket finns det många andra saker som gör staden skiljer sig från andra städer: Upplev staden som en lokal person. Den underbara Valet av teatrar, museer och konserter i Boston kan bäst genom att resa i varje del av staden.

Om du är en ivrig och äventyrslysten resenär, kan du finna dig i på rätt plats vid Boston. Boston är ett paradis för vattenlevande och vatten älskare. Charles River och Massachusetts Bay är de bästa fritids platserna i staden. Biluthyrning i Boston ger dig möjlighet att hyra en bil för att resa till dessa platser med rätt väg stöd och praktisk plocka upp och släppa av anläggningar.

Ingen annan stad i USA har bevaras dess historia som Boston har. Kyrkorna är fortfarande står intakt sedan 18th century, de gamla rödtegel affärscentra och även stadens äldsta vattenhål som kontinuerligt drift sedan dess konstruktion är några av de historiska sevärdheter som fängslar turister. Hyrbil i Boston är den bästa servicen som man kan utnyttja för att nå dessa betydande fläckar.

Varje år 16,3 miljoner besökare besöker staden som gör Boston en av de tio populära attraktiva städer USA för turister. Boston Biluthyrning verksamhet blomstrar även i staden under högsäsong, eftersom nästan alla turister hyrbilar för lokala såväl som utanför resor

Be Sociable, Share!