5 sätt att se till så besökarna kommer tillbaka


En hel del framgångsrika webbplatser är beroende av återkommande besökare till svars för en stor del av sin trafik. Återkommande besökare är lättare att konvertera till betalande kunder på grund av att oftare de återvänder till en plats, desto mer förtroende de har på den platsen. Trovärdigheten Frågan smälter bara bort. Därför håller dina besökare kommer tillbaka till din webbplats med följande metoder:

1) Starta ett forum, chattrum eller Shoutbox

När du startar ett forum, chattrum eller Shoutbox, du ger dina besökare en plats att uttrycka sina åsikter och interagera med sina jämnåriga – alla av dem är besökare på din webbplats. Som samtal bygga upp, kommer en känsla av gemenskap också följa och dina besökare kommer tillbaka till din sida nästan religiöst varje dag.

2) Starta en webblogg (blogg)

Håll en online dagbok, eller mer allmänt känd som en blogg, på din webbplats och hålla den uppdaterad med senaste nytt om dig själv. Människan är nyfikna varelser och de kommer att hålla ögonen limmade till monitorn om du postar färska nyheter ofta. Du kommer också att bygga upp din trovärdighet som du bevisa för dem att det också finns ett verkligt liv personen bakom webbplatsen.

3) Gör enkäter eller undersökningar

Undersökningar och enkäter är andra former av interaktion som du bör definitivt överväga att lägga till din webbplats. De ger ett snabbt sätt för besökare att uttrycka sina åsikter och att engagera sig i din webbplats. Var noga med att publicera enkäter eller undersökningar som är starkt relevanta för målgruppen på din webbplats för att hålla dem intresserade att ta reda på om resultaten.


4) Håll pussel, frågesporter och spel

Tänk bara hur många kontorsanställda procrastinate på jobbet varje dag, och du kommer att kunna mäta hur många som kommer att hålla besöker din webbplats om du ger en mycket intressant eller beroendeframkallande sätt att underhållning. Du kan också hålla tävlingar att tilldela höga poäng vinnaren att hålla människor som försöker kontinuerligt att förtjäna priset.

5) Uppdatera ofta med färskt innehåll

Uppdatera din webbplats ofta med färskt innehåll så att varje gång dina besökare kommer tillbaka, kommer de att ha något att läsa på din webbplats. Detta är den mest kända och mest effektiva metoden för att locka återkommande besökare, men det är också det minst utföras på grund av dess lättja webmasters. Ingen kommer att vilja bläddra i en webbplats som ser likadan ut över tio år, så håll din webbplats uppdaterad med färska bett!