5 Skäl att starta ett jobb hemifrån

Om inte din en bankman som bor i splendid isolation ovanpå en magisk torn helt gjorda av bönder tänder du, liksom resten av oss vanliga dödliga, förmodligen ganska vill ge upp vanliga jobb, säger chefen att ta en lång promenad av en kort piren och börja du äger framgångsrika hemarbete jobb. Här är 5 skäl till varför du ska starta ditt eget hem att arbeta jobbet just nu.

Det ofta verkar vara fler anledningar att hålla sig till vardagen i stället bedriva hem affärssystem dröm. Sjukförsäkring och räntebetalningar på lån tycks goda skäl att hålla grubblande borta. Men titta på feta, hamn blötlagda ansikten företagets eliten skrattar åt oss som arbetar våra fingrar på benet medan de luta på platina präglade badlakan, bräkande på om hur vi alla behöver för att öka produktiviteten så att deras aktieägare kan betjäna Rullar alla annan månad, typ av gör dig gråta.


Nu någon vettig artikeln marknadsförare kommer att säga att, i syfte att bedöma om du inte ska ge upp vanliga jobb och går alla ut för att tjäna pengar på nätet, bör du skriva ut en lista över alla punkter för och emot och sedan, baserad på dina resultat, göra en balanserad bedömning om huruvida eller inte starta ett jobb att arbeta hemifrån. Rätt! Nu har jag fått förnuftiga biten ur vägen låt oss tala om 5 skäl till varför du bör definitivt starta eget hem fungerar jobb.

Tjäna mer pengar.

Om du är en av det ökande antalet framgångsrika online företagare och din Internet-företag blomstrar då du skulle kunna göra stora pengar på nätet. Vad är ännu bättre är att mycket av det du köper kommer att vara skattemässigt avdragsgill så en jämförelsevis mindre andel av din inkomst kommer direkt finansiera personalen julfest på Merrill Lynch (även om en del av det kommer förstås). Det är ett gammalt ordspråk men sant ändå, “Du kommer aldrig att göra några pengar arbetar för någon annan” (om inte din arbetar för aktieägare som är också i din lodge).

Vara oberoende.

Under innevarande klimat långsiktiga kontrakt är ungefär lika sällsynt som trafikstockningar i rymden. Det enda sättet du kan garantera att vara i arbete nästa år är om du har kompromissa bilder av chefen på din bärbara dator. Sjukvårdskostnader stiger snabbare än din täckning och inte be om en höjning som du inte kan äta revben utan tänder. Men om du gör pengar på nätet sedan ditt hem affärssystem inte bara kan vara så stabil som en anställning, men eftersom du kan styra den, kommer att kunna anpassa sig till den ständigt föränderliga marknaden.

Arbetstillfredsställelse.

Nu har jag antar att det finns några där ute, läkare, poliser, lärare etc som kan ta mycket stolta över det sociala värdet av deras slit. Men för resten av oss, pressa det sista beskära i burken eller uppsamlingsöverföringar den sista droppe urin inte riktigt fyller oss med en känsla av enorm tillfredsställelse. Så hur nöjd skulle du vara om, genom ditt eget hem fungerar jobb, du inte bara tjäna tillräckligt med pengar att skicka dig barnen till den bästa skolan i stan, men också har tillräckligt med tid att lära sig latin och ta din familj till Disneyland, två gånger? Enough sagt .

Förbättrad social status.

Vi lever i en västerländsk kapitalistiskt samhälle och därför, om du vill att folk ska ta dig på allvar, du måste ha mer pengar än dem. Och ett framgångsrikt hem affärssystem kommer att hjälpa dig att nå ekonomisk framgång. Visst vi beundrar alla människor som ägnar sina liv åt att tjäna andra, de som ger mer än de får eller arbeta outtröttligt för missgynnade och underrepresenterade men låter vara ärlig finns det inget sådant som en dålig president.

Skämt åsido, generellt sett, är framgångsrika affärsmän ges mer social status än många så, om det är viktigt för dig, kan ditt eget hem affärssystem kan du bidra mer till din grupp.

Stresshantering.

När du tar steget in i ditt eget hem affärssystem kommer du att börja känna dig mer stressade än någonsin tidigare. Detta eftersom du inte har gjort det förut och vi alltid känner sig stressade i okända eller obekanta omständigheter. Du kommer också vara orolig att du är på väg att göra din familj utblottade (alltid lite av en downer) så, kort sagt, förvänta stress.

Men när du inser att en arbetande hemifrån är mycket mindre stressande än att ha något motbjudande padda försöker pressa varenda uns av produktivitet ur dig att du snart känner dig så fri som en fågel. Som med alla strävanden, är stress hemarbete jobb inte gratis men att ha en egen online-verksamhet kommer att se din stress minskar, inte minst eftersom du kommer att ha mer tid att utföra stressreducerande aktivitet såsom idrott etc.

Lycka till alla som har ambitionen att tjäna pengar på nätet med sitt eget hem fungerar jobb

Be Sociable, Share!