5 typer av industriella tak

Det är dock inte ovanligt att hitta asfalt bältros blåser runt kvarteret efter en typisk Nor’easter blåser genom här i New England. Hur är det med trä tak? Trä, vanligen i form av ceder, håller upp ganska bra i vinden. Sedan finns det den tunga grejer, skiffer, cement och tegel. De flesta hem har inte strukturell integritet för att stödja dessa typer av tak. Även om de gjorde, är priset på dessa tak oöverkomliga för de flesta.

Så vad är bästa valet för hög vind områden? Nåväl, låt oss ta en titt på Florida för några år sedan när det blev träffad med alla de orkaner i ett kort säsong. Plåttak, speciellt aluminium, är perfekt i områden med salt luft eller hög fuktighet, med några som har vind betyg av 237 miles per timme vinden höjning. Sök efter Dade County, testade Florida plåttak, den tuffaste byggnaden standarden i landet när det gäller att wind.Some takläggning företag kommer att tillhandahålla särskilda tjänster bara för kommersiella fastigheter. 1. Dessa är den vanligaste typen av bältros används på hem och kommersiella byggnader idag. 3. De flesta trä bältros faktiskt skärs med hjälp av en maskin. 4. Även om de är lätt brytbara, kan de lägga skönhet till alla hem. Detta tak kan vara från 45 till 70 år och en del hävdar att det kommer att pågå över 100 år om korrekt installerat. Clay är dyrare än betongpannor, men den grundläggande prestanda, hållbarhet och utseende plattorna är densamma. Även be att få se deras tak installation license.Leave metallen tak på tillverkarna tills du är redo att börja installera den. Sikta leverans dagen innan takläggning påbörjas. Om dina taktäckning inte bli blöt, separera varje enskild ark. Installera ett tak kan vara tidskrävande och kostsamt. Dessa kommer att ge en mer säker fixering och den sista så länge tak järn. Detta kommer att förhindra stressfrakturer när arken expandera och contract.It är bättre att använda krita för att markera korrugerad tak järn eftersom pennan kan skada ytan.

Det är bättre att skära arket med handen sax eller bästa all makt sax. Den första snittet 50mm från din färdiga kanten så att du kan prydligt trimma till raden med din andra snitt.

Färgen kan mycket väl se ut som en bra match från tenn, men efter ett par säsonger vittring den patchade lacken kommer att sticka ut som en öm tumme. Kör en sträng linje längs takfoten, 50mm i rännstenen och det kommer ge dig en rak kant för takplåtarna.

Efter avslutad är det viktigt att rensa taket av någon löst spån. En väl installerat korrugerad plåt tak kommer att ge år av underhållsfri service. Om du tar lite extra försiktig med att förbereda och fixering, kommer du att uppnå en överlägsen finish.Tin tak har funnits i evigheter. Dessa andra takmaterial ger också bättre ljudisolering när det regnar. Om du gör, kan du sluta att installera tenn tak som kanske inte är lämplig för ditt hem.

Till skillnad från andra tjockare takmaterial, gör tenn tak en massa oväsen under en våt dag. Regnvatten kommer inte att urholka ett plåttak, eftersom tennet inte korroderas av vatten och salt. Det finns en sak att tänka på innan det blir ett plåttak ändå

Carfax