7 WordPress plugins du inte kan vara utan

Akismet
Tar hand om spammen för dig, tidigare låste jag inlägg efter 30 dagar då jag fick allt för mycket spam inlägg att radera, med Akismet kan jag ha posterna öppna. Visst det händer att även riktiga inlägg åker med så man får hålla lite koll.

Broken Link Checker
Om man har en stor blog med många länkar kan detta plugin vara till stor nytta, det söker igenom posterna och kollar efter trasiga länkar som du sedan får upp på en lista.

Clean Archives Reloaded
Bygger på javascript och visar en arkivlista på alla inlägg och när dom gjordes, se sitemap för demo.

Exclude Pages from Navigation
Normalt då man lägger till en ny sida till bloggen så hamnar den på länklistan med Exclude Pages from Navigation så tas detta bort och sidan kan länkas in på en sida som redan finns i listan.

Yet Another Related Posts Plugin
För att få besökarna att stanna kvar räcker det inte bara med att kunna blogga, oftast kommer besökarna in på ett inlägg läser det och går, där kommer Yet Another Related Posts Plugin in i bilden, det visar en lista på liknande inlägg så besökaren kan klicka sig vidare i bloggen.

statPress
Live stats, du får se hur många besökare du haft, hur många scriptet uppskattar att du kommer få denna månad, var besökarna kom ifrån och en del annat om besökarna.

GD Star Rating
Ger besökaren möjlighet att rangordna dina poster, dessutom får du rapport direkt till adminpanelen när någon röstat.

ESafe.se