8 Gamla godis favoriter


Reminiscing tillbaka till vår barndoms dagar väcker många minnen och hur vi alla önskar att vi kunde återuppleva dessa dagar igen, eller hur? I modern tid som vi lever i, är det bra att veta att det fortfarande finns vissa saker som har varit oförändrade under de senaste decennierna. Och vad bättre sätt finns det att återuppleva dessa barndomsminnen än att hänge oss med lite nostalgisk godis? Nostalgic godis inte bara tillfredsställer våra smaklökar, men viktigast, innebär det tillbaka ungdomar i oss. Jag är säker på att var och en av oss har våra egna personliga favoriter men här är min gräddan av de bästa nostalgiska godiset fortfarande finns tillgängligt.

Nerds godis. Detta godis finns i en mängd olika smaker inklusive vilda körsbär, vattenmelon, druvor och jordgubbar och är definitivt en wonkalicious skapelse. Den skarpa smak och liten men krispigt konsistens av detta godis är helt fantastisk och är alldeles för bra för någon att motstå frestelsen.
Tootsie Rullar. Sega choklad godis som vanligtvis förpackade i vaxat papper. Detta godis har tillverkats i över 100 år och är verkligen en av de mest klassiska godis genom tiderna.
Walnettos. Dessa sega och mjuka karameller godis är fyllda med Kalifornien valnötter och det har varit godis val sedan 1920-talet. I USA har Walnettos vara de bästa säljande godis och presenterat i den populära komedin program med titeln “Laugh-In”.
Hersheys Kisses. Det är en av de mest populära märkena av godis i USA i dag och har tillverkats i mer än 100 år. De är elegant förpackade choklad bitar med en remsa av papper som säger “kyss”. En del av denna läckra choklad smälter i munnen och lämnar mersmak.
Bazooka Bubbla tandköttet. Denna tuggummi infördes för att världen just strax efter slutet av andra världskriget. Den Strawberry smaken blev en hit och är den mest gynnad smak. Du kommer också att märka hur patriotiska förpackningen är med sin färgkombination av rött, vitt och blått.
Lakrits Candy. Denna gammaldags och vridna socker har markerats som en all-time favorit hos många generationer. Den har en mjuk och seg konsistens och på toppen av det har lukten av lakrits extrakt.
Cherry Mash. Tillverkad av hackade rostade nötter med chokladöverdrag och körsbär fondant i centrum är det också anses vara en av de tidigaste kända godis som går tillbaka till första världskriget I. Från Cherry Chase var godis namn ändrades till Cherry Chaser och senare, det var till slut anges som Cherry Mash.


Nik L Nip. Detta är förvisso en catchy namn, eller hur? Nik L Nips skapades i början av 1900-talet och är tillverkade av vax flaskor som är fyllda med olika fruktsmaker. Namnet har sitt ursprung genom att kombinera kostnaden för en “Nickel” och metod där vaxet flaskan öppnades, vilket var att “Nip” från sitt top.Childhood måste vara en av de mest roliga och spännande tider av våra liv. När vi blir äldre. Vi kan alltid minnas på vår barndom genom att helt enkelt ta tag i en förpackning med nostalgisk godis. När allt är det alltid trevligt att unna oss då och då


Be Sociable, Share!