9 Dödliga tips för att lyckas i Mafia Wars Game


Mafia Wars kungen av spel

Du en galen fan av Mafia Wars, är du inte? Man tror att du redan har lärt sig mycket av hjälpsamma Mafia Wars tips, tricks, tips och så vidare. Nu satt ditt mål att bli kraftfull, rik och oslagbar spelare i detta beroendeframkallande spel.

Det första du behöver göra är att tjäna pengar genom att få vissa jobb. Men tiden kommer att du inte längre behöver göra en del jobb bara för att tjäna pengar, du behöver bara nivå upp. Eftersom att dina investeringar kommer att vara de att tjäna pengar utan att kräva något arbete och ansträngning från dig.

9 Great Tips för din framgång i Mafia Wars

1. Bygga en stark maffia familj. Detta kan göras genom att rekrytera vänner och andra människor som regelbundet spelar detta fantastiska spel. Genom att göra så, är du inte bara gör din familj att växa, du också gör det starkt. Ett annat sätt att hålla din Mafia familj stark är att hjälpa dina vänner och andra medlemmar av din familj göra en sådan strategi.

2. Köpa fastigheter. Tjäna mer pengar och utnyttja denna för att köpa fastigheter. Dessa egenskaper kommer säkert hjälpa dig styra i olika spel.

3. Skydda dina pengar genom att sätta den i en bank. Tänk på att detta är ett spel om mobs och under slagsmål, kanske du inser inte hur snabbt du förlorar dina pengar. Så om du inte vill förlora pengar, bättre lägga den i en säkrare plats som är banken.


4. Gå till Maniac klass. I ett sådant spel, det finns en sak som är mer värdefullt än dina pengar och det är energi. Pengar tillåter inte dig att utföra uppdrag, men energin gör. Det är en av de allmänna misstag spelarna begår när de börjat i detta spel. Om du är i Maniac klassen, behöver du inte längre tänka på energifrågor.

5. Se till att du har utmärkta vapen. Om du har de bästa vapnen kommer ditt försvar och pekar attack öka.

6. Bygg din Mafia gruppen tålmodigt. Innan du kan lyckas skapa en Mafia grupp är god planering mycket viktigt. Arbeta självständigt i början tills du är klar. Denna taktik kommer att visa sig vara till hjälp under spelets gick på.

7. Spara energi förpackningar. I tider av nöd, kommer de att vara till stor hjälp.

8. Missbruka inte dina erfarenhetspoäng på onödiga objekt. Dina poäng får bara användas på energi och inte på onödiga saker. Denna teknik bör dock endast tillämpas senare i spelet eftersom detta i dag kommer bara sakta ner din utjämning. I Mafia Wars, måste du fokusera mer på energi eftersom det är en av de viktigaste saker som får dig nivå upp snabbt.

9. Håll dig från att inkluderas i ”träfflistan”. Om du inte vill vara ständigt dödas av dina högre nivå motståndare, gör ditt bästa för att undvika att bli på ”träfflistan”.

Endless tips och tricks för din vinna i spelet

Nyckeln för att dominera det stora spelet Mafia Wars är att använda rätt system och tekniker för att kunna förbättra din maffia familj snabbt, tjäna pengar på bara ett klick av mus och blir familjens don omedelbart.

Goda nyheter för Mafia Wars spelare som dig, internet resurser är nu fulla av tricks, tips, tutorials för din framgångsrik mål. Det finns massor av hemsidor dedikerade till maffian fanatiker där ute. De flesta av dessa webbplatser ge användbar information såsom dödliga strategier som gör dig till vinnare om och om igen.