AdSense Tillämpning Problems

Det är ett välkänt faktum att Google AdSense kan vara en stor inkomstkälla från din webbplats i många år framöver, men ansöker om ett konto och få godkänt för en kan vara mycket svårt. I själva verket om du går på någon av de större forumen i samband med webbplatser, kommer du se någon dag klagar hur de inte kan få ett AdSense-konto eller hur de får fram upprepade gånger vände down.Yet majoriteten av dessa människor klagar helt enkelt inte att följa några grundläggande regler när ansöker om program.Firstly inte varje webbplats är berättigad till programmet, faktiskt webbplatser med anknytning till främjande av våld eller terrorism, porr, spel, illegala droger eller röka eller sådana liknande platser som inte kan köra AdSense.


Ändå är det många människor som har dessa typer av webbplatser, särskilt spel och webbplatser kön gäller fortfarande för ett AdSense-konto, och förutsägbart de får avslag som just misslyckats med att läsa vilka webbplatser får ansöka om programmet. Detta leder sedan webbplatsägare att bli frustrerad som svaret som kommer tillbaka från Google, som ofta bara säger att “Din webbplats har vänt ner” eller ord om detta, ofta ger mycket lite att gå på till varför webbplatsen har stängts down.Also vid tillämpningen din webbplats måste vara fullständig och inte hälften byggt. En arbetsdag hemsida och halv sajten under uppbyggnad kommer att få dig avslag direkt. Så se till att din webbplats är klar innan du ansöker. Om du har ett annat avsnitt som du vill lägga till webbplatsen så gör det vid ett senare date.There är en uppsättning kvalitetskriterier som Google gäller för din webbplats, misslyckas med att uppfylla dessa och din ansökan kommer att få avslag.


Så kolla upp dem på AdSense hemsidan och se din webbplats följer med alla dem innan applying.Lastly Det viktiga att komma ihåg är vikten av att få din ansökan rätt första gången, som om din första ansökan avslås, även om du till synes korrigera alla de saker som Google får ange är fel med din webbplats så om du är ansöka sedan på Site är osannolikt att godkännas, det är mer sannolikt att avvisas igen. I själva verket har jag hört talas om människor åter tillämpa ett dussin eller fler gånger och ändå bli avvisad varje gång. Så det här visar bara varför du behöver för att få din AdSense-ansökan rätt första gången


Be Sociable, Share!