Agorafobi Disorder

Det finns många ångest frågor som någon kan utvecklas. Dessa typer av frågor tenderar att präglas av extrem ångest åstadkomma panikattacker. Inom paraply ångest frågor faller familj fobier, vilken som extrema och ologiska oro som resulterar i panik. Agorafobi är en särskilt oroande en individ kan ha, och det är också en av de behandlade oftast med fobier inuti psykisk hälsa världen. Det är inte nödvändigtvis vara det vanligaste, men det är tecken och symtom är allvarliga nog att behandlingen är nästan alltid required.


Agoraphobia är ett bekymmer om att lämna en bostad eller säker region och gå in i omvärlden. Det är dessutom påträffas i andra fobier och obsessiv-kompulsiv störning. Individer som kämpar med agorafobi har ofta panikattacker när de känner sig otrygga, och dessa osäkra känslor kan innehålla när individen är fångad, spinning utom kontroll, eller bortom gränsen för sin personliga komfortzon. Många individer som kämpar med agorafobi vanligen begränsade till sina hus och även en viss plats inom deras house.There finns många missledda tro med folk som har agorafobi. Till att börja med är agorafobi egentligen inte en rädsla för stora öppna platser, inte heller är det en rädsla för trånga utrymmen. Även om dessa typer av problem kan finnas i en individ som också är agorafobi egentligen ett problem med att vara alltför långt från sin egen komfortzon, trots mängden. Många individer välkomna gäster i deras bostad, oavsett om det faktum att de tenderar att inte lämna. Agoraphobics i allmänhet måste ha total kontroll över en situation.Agoraphobia kan drabba vem som helst, oavsett sexualitet, ålder, tro, etnisk bakgrund eller ekonomiska status. Villkoret är ungefär dubbelt så ofta bland kvinnor jämfört med bland män.


Problemen börjar vanligen med generaliserade panikattacker eller mindre fobier, och utvecklas till en allt mer allvarliga tillstånd. Lyckligtvis kan en behandlingslösning hittas. En stadig strategi exponering för omvärlden normalt rekommenderas, tillsammans med anti-ångest medicin som kan innehålla bensodiazepiner som alprazolam. Anti depressiva kan också vara used.A antal terapeuter gör hembesök för att hjälpa sjuka med agorafobi, och alternativa behandlingsmöjligheter som hypnoterapi blir allt vanligare i den medicinska världen som en behandlingsmetod för agorafobi tillsammans med andra ångest issues.Several kändisar, inklusive regissören Woody Allen, har upplevt agorafobi i det förflutna. Det viktiga här, ändå skulle vara att inse att det verkligen finns hopp. Om du har problem med agorafobi, begära assistans och du startar återställningen.

Be Sociable, Share!