Använd WordPress SEO Att klättra i Rankings

Det finns en anledning till att WordPress är ett av de mest populära bloggar plattformar där ute. WordPress Content Management System är huvud och axlar över resten i dess förmåga att hjälpa dig att utveckla en stark och professionell webbplats. En av de bästa egenskaperna hos WordPress är dess förmåga att hjälpa dig att öka mängden trafik som kommer till din webbplats. För att kunna använda den här otroligt avancerad plattform, dock måste du lära dig hur man ska gå om att optimera din WordPress blogg för de olika sökmotorerna. Optimera innehåll i WordPress är en av de saker som många människor tyvärr inte utnyttjar. Men om du skriver in på denna del av processen kommer du att bli förvånad över de positiva resultat du kan förvänta från sökmotorerna.


Alla förstår att få och upprätthålla trafik som kommer i din webbplats är avgörande för att nå framgång. Dessutom besökare som du ritar av de dominerande sökmotorerna såsom Google är inte bara gratis, men riktas en hel del. I följande artikel får du lära dig tips för olika sätt att använda SEO-tekniker i din WordPress blogg för att få bästa möjliga resultat.

Du måste vara uppmärksam på märkning. Detta avser helt enkelt den process där man lägger inlägg och artiklar i olika kategorier, vilket gör dem lättare för tittarna att hitta. Sökmotorer använder taggar för att hjälpa rangordna varje sida. Taggar är oftast bara ett ord eller två, och tjäna som riktade sökord som inte är särskilt länge. Lägg inte taggar som inte har något att göra med det innehåll de beskriver. De måste beskriva det på det mest begripligt sätt. Sökmotorer använder taggar för att göra ett antal viktiga saker, såsom kategorisera och indexera dem snabbare. Taggar kan enkelt läggas till när du har skrivit ditt inlägg, eftersom det är så enkelt och bra, är det en lätt syssla som du egentligen inte borde hoppa över. Förutom märkning, försök att länka dina sidor internt. Om du har skrivit något nytt innehåll som är relaterat till annat innehåll på din webbplats, sedan länka ihop dem. Du kan antingen göra det manuellt eller använda en plugin för detta ändamål. Detta kan komma till hands när du vill en viss tjänst för att få mer uppmärksamhet eller om du har en försäljning sida som du vill ha mer exponering.

Du kommer också att upptäcka att en webbplatskarta kommer att bli en av enklaste sättet du kan få indexeras av Google sökmotor. Det finns faktiskt en plugin som kommer att generera en Google Sitemap speciellt för denna anledning, och det kommer att hjälpa dig att snabbt blir indexerade. Detta gör att Google kan enkelt hitta alla dina webbsidor. Dessutom kommer du vill vara säker på när du väljer att lägga något nytt till din blogg du komma ihåg att pinga det till andra webbplatser. Detta sätt, om ditt inlägg är länkat tillbaka med några andra bloggare och / eller webmasters, får du några riktade backlinks som kan ge dig några riktade exponering. Se till att du pinga varje inlägg du gör.

Ändra permalink struktur bloggen är det mest kritiska SEO övervägande och många personer som arbetar med WordPress inte för att kompensera för detta. Hur är detta förbises? Medan standard permalänk strukturen är helt tillräcklig, innehåller det tecken som inte nödvändigtvis SEO vänliga, såsom siffror. På grund av detta, måste du ange ditt inlägg rubriken i URL. Du kan göra detta genom att anpassa permalänkar i alternativet inställningarna i din WordPress blogg

Be Sociable, Share!