Är du tunnhårig

Väldigt många män, tappar hår då dom blir äldre, finns ju givetvis dom som tappar det redan innan dom blivit allt för gamla. Tidigare har man varit tvungen att antingen raka av sig allt hår, eller bära peruk för att dölja håravfallet. Men nu finns det också en annan metod som hjälper folk som är tunnhåriga.

Det är Toppik hårfiber som döljer tunnhåriga ytor på huvudet med hjälp av kreatin, något som håret faktiskt består av till stor del.
Toppik är den mest använda produkten i världen för att kunna dölja tunnhårighet, så du som använder den kan räkna med att du får högsta kvalite samt väl beprövat koncept.

Det är också helt säkert att använda, skulle du vara ute i regnskur så sitter Toppiks kvar, den färgar heller inte av sig på kläder, handdukar eller något annat material. Detta är något för dig som har tunnt hår, och inte vill att det ska synas. Toppik används hur lätt som helst, man pudrar ut innehållet i burken över det tunnhåriga området, det finns även i sprayformat, dock bör man ha håret torrt innan man applicerar Toppiks. Det spelar ingen roll vilket liv du lever, oavsett om det är ett fartfyllt liv med mycket användande av håret/huvudet, exempelvis fotboll eller om du så sitter hemma i soffan så fungerar Toppiks utan problem. Det är den statiska laddningen i Toppiks som gör att medlet fastnar på hårstråna och därigenom gör dom tjocka och ger dom sin lyster igen.

Toppiks är världens mest använda produkt mot tunnhårighet, bara i Sverige finns över 400.000 nöjda kunder, det är inte försent för dig att kunna få det tjocka och fina håret du alltid drömt om.

läs mer på Toppik.se

Be Sociable, Share!