Att göra i Scotland

Skottland som är en del av Förenade kungariket upptar den norra tredjedelen av ön Storbritannien. Liten i storlek jämfört med andra länder i Europa, är Skottland hem till några naturliga och historiska underverk. Ha alltid en – ~ att göra “lista när du besöker Skottland eftersom det kommer att hjälpa dig att inte missa de viktigaste aktiviteter som du bör prova.

Du bör alltid överväga att ta en båtresa till Orkneyöarna som är en skärgård av cirka 70 öar och den största är den-œmainland-?. Stenen byn Skara Brae på Orkney har en historia på mer än 6000 år. Om du kan gå mot högländerna du kan klättra Skottlands högsta topp som är Ben Nevis samt bedriva prospektering för de mystiska vatten Loch Ness och Loch Lomond. Du kan också besöka Isle of Skye som har en hisnande landskap eller ta Hogwarts Express som blev känd genom den populära Harry Potter-serien. De fantastiska vyer som du kommer att se kommer att bli en minnesvärd upplevelse.


Aberdeen som är känd som Granite City eller Silver City med Colden Sands är ett annat måste besöka. Staden har en lång sandiga kuster och byggnader som byggts med hjälp lokalt bruten grå granit, vars glimmer insättningar i sin tur gnistan som silver. Du kan blicka över Nordsjön medan Aberdeen och njuta av mat och dryck i dess välkomnat mycket pubar och restauranger.

När du tänker på Scotland en sak kommer in i ditt sinne. Du gissade rätt. Du bör ha en klunk av Scotch whisky om du är i Skottland för att smaka den verkliga kärnan i livet. Känt som hem för golf, med över 550 golfbanor, kan du njuta av minnesvärda golf avbrott i Skottland. Den äldsta golf kurs i världen som är den gamla Links at Musselburgh finns också här. Söka efter en golf resort Skottland på World Wide Web? Du behöver inte gräma längre, eftersom Skottland är den ultimata golf destinationen för golfare runt om i världen. Det finns gott om slott som du kan utforska i det här mystiska och rika kulturella mark. Du kan kontrollera i Castle i Skottland om du är en historia buff och för en mer litterär utforskning kan du ta en rundtur i Robert Burns födelseplats samt inspireras av Sir Walter Scott fina läror

Be Sociable, Share!