Berlins mest unika attraktioner


Berlin är en perfekt destination som erbjuder många av de vanliga attraktionerna historiska platser, konstgallerier och mer. Men om man tittar lite djupare Berlin har lite mer ovanliga sevärdheter att erbjuda. Fem av de mest ovanliga sevärdheter i Berlin är Museum Island, Badeschiff, Berlinmuren, den Kunsthaus Tacheles och ett Trabi Safari. Efter en dag då du besökt platser, både normala och ovanliga hotellen i Berlin erbjuder besökare alternativ i deras logi behov.

Museum Island är precis vad det låter som, det är en grupp av fem museer som bebor en ö i floden Spree. Denna ö med sin insamling av museer är en fristad för konst och vetenskap som formade upprepa antikens Grekland och den innehåller den första preussiska allmänheten museet, Altes, som öppnade 1830. Bland de utställningar i dessa underbara museer är en fris och ändra anor från ca 165 f. Kr. Och Alte Nationalgalerie besökare kan se en betydande samling av konstverk från romantiken och klassicism perioder.

The Badeschiff eller Bad Ship är en av de unika sevärdheter i Berlin. Floden Spree är för förorenat för att bada så en lokal konstnär, Susanne Lorenz, skapade projektet att omvandla skrovet av en flod pråm till en offentlig pool. Poolen i en båt är öppen dagligen, och med en bar och discjockey det är sannolikt det mest ovanliga simning hål runt.Berlinmuren är definitivt unikt för staden, och till historien. Även en stor del av muren revs 1990, kan besökarna promenera längs det som återstår av väggen längs den södra gränsen av Wedding. Närheten till väggen är dokumentationen centrum där besökarna kan läsa berättelser om förrymda. På Haus am Checkpoint Charlie finns ett museum visas detaljerad historia väggen.

Den byggnad som hyser Kunsthaus Tacheles började som ett varuhus, så tjänade som en nazist fängelse, och i dag har blivit ett gytter av juridiska konstnärer knäböj. Även om det är ett fult att en del med sin livliga klotter och sönderfallande natur är den här artisten: s samlade en populär kulturell plats för lokalbefolkningen och resenärer.

Besökare kan turnera i staden på en Trabi Safari är turer genomförs i små Trabant bilar. Passagerare rider i en bil och lyssnar till kommentarer om historia och sevärdheter från en guide som rider i en annan bil.