Bob Hope och hans århundrade


Vad skulle man tänka initialt om någon som hoppat av skolan vid 16 års ålder? Skulle det finnas något hopp för den här personen? Denna person är Bob Hope. Komikern Bob Hope spelade i över 50 filmer och bodde förbi ålder 100 år gammal.

Hope föddes i England och hans familj flyttade till USA när han var fyra. Vad kan vi säga om vårt förflutna? Har låter vi saker från vårt förflutna komma i vägen för att uppnå det vi vill och leva ett liv vi älskar? Var du kom ifrån är utom vår kontroll. Var du kommer är upp till dig.


1. Bob Hope hållit många odds jobb innan han blev en komiker

Långt innan Hope blev en framgångsrik komiker, höll han många udda jobb att sälja tidningar, var en leverans pojke, arbetade i en Soda Shop, en sko försäljare. Newspaper reporter och var en amatör boxare.

Många av oss har haft att arbeta på udda jobb för att tjäna pengar. Att arbeta på udda jobb ger oss möjligheter att upptäcka vad vi vill och inte vill göra som en karriär. De färdigheter du får genom dina erfarenheter av att arbeta på udda jobb kan visa sig vara värdefull i din framtida karriär. Till exempel är alla jobb som kan stärka din kommunikationsförmåga ovärderlig.

2. Hope tog danslektioner

Hoppas fick on-the-job training trots att den ingår i vaudeville. Att finslipa sina färdigheter, tog han danslektioner. Hope var en bra dansare, att han tog över några danslektioner för att hjälpa sina lärare.

Har du en passion som du skulle vilja utöka? Tycker du om att skriva eller rita, men vet inte var du ska börja? Tycker du att spela en viss sport eller instrument och vill bli bättre? Det många klasser som erbjuds för att hjälpa dem som vill förbättra sig i ett visst område och ämne.

3. Bob Hope var mångsidig

Bob Hope var en framgångsrik dansare, sångare och skådespelare och komiker. Bob Hope var en enormt framgångsrik komiker. Hans förmåga att dansa, sjunga och agera mycket bra gjort honom till en mycket bättre komiker eftersom hans alternativ breddas om hur han kunde underhålla människor.

Många av oss är bra på vad vi gör i våra karriärer. Att bli mångsidigt kunde bara göra oss bättre.

4. Hoppas underhöll militära trupper från andra världskriget till Operation Desert Storm

Hope har gjort en stor tjänst för att öka moralen hos militär personal. I nästan 60 år turnerat hoppas att många länder att visa sin uppskattning för de män och kvinnor i försvaret.

Är det något som du har funderar på att ge tillbaka till ditt samhälle? Finns det en välgörenhetsorganisation som du vill samla in pengar till dem? Vill du uppmuntra ungdomar att utforska en viss karriär? Bob Hope var ett bra exempel att ge tillbaka till sin gemenskap. Bob Hope var ett bra exempel att inte lösa vara stor i endast ett område. Han var en framgång på så många områden i underhållning. Bob Hope lät inte hans förflutna diktera vad han kunde göra i sin framtid.

Be Sociable, Share!