Bra relation i 10 enkla steg
Här är tio enkla steg för en stor relationship.1. Be Kind.
Kind verkar lätt slags ord, men till skillnad från kärlek, det är ett ord vi alla förstår. Kind matar en herrelös katt, eller ge en fullständig främling en hjälpande hand. Dess storhet tycker i det faktum att du inte behöver göra det, är det inte krävs enligt lag att du gör det, det är inte en fråga om politik, eller religion att du gör det. Du gör det ur fullheten av ditt hjärta. Man skulle kunna säga, är vänlighet kärlek i action.2. Var trevlig – på gammalt vis – som inte är råa, oförskämd eller vidrig. Som min granne brukade säga hennes två döttrar, kommer en smutsig, slarvig, foul-mun ung man blivit en smutsig gammal man – bara mer så. Jag gissar som går för damerna too.3. Ange inte ett partnerskap med tanken att förbättra honom eller henne. Det är svårt nog för dig att se till att du blir allt du vill vara, utan en fördubbling upp på job.4. Var dig själv.
Besvärlig att. En person som själv var med besked var Sokrates. Han brukade springa runt Aten dag ut och dag in, som är en stor filosof. Mrs Sokrates, under tiden används för att köra bakom honom skrek, “För ropade högt, Sokrates, skaffa ett jobb! Dina barn svälter och min insamling i grannens tvätt är inte skär det. Sokrates att vara sig själv, men som make och far, han sucked.Think av dig själv på egen hand som en cirkel. När du är i ett förhållande din cirkel skär med din partner cirkel. Det finns fortfarande en hel del cirkel som är du som individ, men det genomskuren lite måste vara er båda. Här kan du förhandla medla och ta varandra. Här är där ditt liv tillsammans tar företräde framför ditt liv som yourself.5.Be ärlig.
Detta är ytterligare knepig. Tolstoy, på sin bröllopsnatt, gav hans mycket unga brud hans dagböcker. Här lärde hon sig av sitt liv aktuell, vilket inkluderade många interaktioner med kvinnor, varav en fortfarande bodde och arbetade på sin egendom, och såg efter lite Tolstoy de hade producerat några år back.I undrar hur han skulle ha reagerat om hans brud hade återvänt tjänsten genom att ge honom hennes dagböcker vilket inkluderade hennes förehavanden på med butler och deras lilla offspring.The Sensmoralen i historien? Det finns ärlighet och det har ego utlösning. Det finns ärlighet som upplyser din relation och det är ärlighet som gör att du mår bättre genom att dumpa dina oönskade åtgärder för din partner att carry.6. Göra saker tillsammans och isär.
Ge inte upp alla dina vänner och aktiviteter du gillade som en enda människa bara för att du är nu i ett förhållande. Helst ska du få nya vänner och ta nya verksamhet som ett par. Men som den vise mannen sa, är det skönt att få nya vänner, men ännu trevligare att fortfarande behålla den gamla ones.7. Har saker gemensamt.
Motsatser kan locka, men som en pågående sak, det är svårt pågår. De viktorianska äktenskap, där män och kvinnor hade liten chans att lära känna varandra tills de gifte sig, var genomsyrat av tristess i bästa fall och en hel del olycka i värsta fall. Båda parter måste komma överens med någon de inte hade någon förståelse of.No konstigt George Osborne i Vanity Fair, klagar fem minuter in i hans bröllopsresa, är att han uttråkad av hans skalle med sin söta Amelia.There en massa saker som går till en lycklig, hälsosam relation. Gemensamma intressen och gemensamma bakgrunder göra en bra start.8. Fight Fair
Bråka om vad du slåss om. Ta inte upp varje annat argument och oenighet du någonsin haft. Bara överens för att lösa detta problem bara. Och medan du gör detta kom ihåg att inte alla argument är värda winning.Even de bästa militära strateger visste att ibland reträtt var bättre strategi. Ställ inte upp för att vinna varje strid, bara för att upptäcka att du har förlorat war.9. Glöm orden “alltid” och “aldrig”.
Ingenting är så irriterande som att höra, “Du alltid göra det”, eller “Du kommer aldrig göra det här”. Låt oss inse det, i verkliga livet, är att helt enkelt inte true.


However, om det i själva verket din partner aldrig gör vad han eller hon borde, eller är irriterande att du genom att alltid göra vad han eller hon inte borde, varför är du fortfarande i en relation med denna person? Få ett liv! 10. Ingen ultimatum
Om du värdesätter din partner eller din relation, inte någonsin utfärdar ett ultimatum om du inte är beredd att leva med det värsta scenariot. Ett ultimatum till en relation är som ett rött skynke för en tjur. Det gör din partner ser red.Of Självklart, om du har försökt bli av med din partner, och hittills dina tips har fallit för döva öron, kanske du behöver något mindre subtila, som ett ultimatum för att få honom eller henne av ditt liv.


Be Sociable, Share!