Bypass Windows 7 lösenord med operativsystemet CD

När du har glömt Windows 7 lösenord, men har ingen disk för återställning av lösenord och kan inte komma till ett annat administratörskonto, hur man kringgå Windows 7 lösenord? Inga professionella lösenordsåterställning verktyg, som Windows-lösenord brytare, behövs, kan du återställa bara Windows 7 lösenord genom en Windows 7 installations-cd.


Tips 1

Sätt Windows 7 cd-skivan Operating System i den optiska enheten på datorn och starta om datorn. Ett meddelande visas på skärmen som säger: “Tryck på valfri tangent för att starta från CD”. Utför det.

Installations-cd kommer att kontrollera ditt system och ladda de nödvändiga filerna. Ange Windows setup, tryck F8 för att acceptera licensavtalet och klicka på Reparera.

Reparationsprocessen börjar. Det kommer att ta lite tid för alla dina filer som ska kopieras. När den är klar kommer din dator att starta om automatiskt. Rör inte några knappar bara låta datorn starta om på egen hand.

Efter datorn startat om kommer du se “Installera enheter” i den vänstra nedre delen av skärmen. Tryck på Skift + F10 när du ser detta och ett kommando konsolen öppnas. Skriv nusrmgr.cpl och tryck på Enter. Du kommer att se användarkonton på din dator. Välj rätt konto, ändra eller ta bort lösenordet, om du vill logga in utan att använda ett lösenord, skriv control userpasswords2 och tryck på Enter.

När du återställa Windows 7 lösenord, stäng alla fönster och ange ditt produkt-ID vid prompten. Sedan kan du logga in i datorn med det nya lösenordet.

Följande sätt för att kringgå fönstren 7 lösenordet är enklare.

Tips 2

1 Sätt i Windows 7 installations-CD i din enhet och starta om datorn från cd-skivan.

2 Klicka på reparera datorn länk.

3 Klicka på kommandotolken länken. Input-kommandot mmc.exe och tryck på enter, Konsol1 fönster kommer att dyka upp. 4 Klicka på filen, välj Add / Remove Snap-in, hitta lokala användare och grupper i den vänstra, lägg till den högra rutan och avsluta det. 5 Expandera användare i konsolen, högerklicka på målkontot, ange lösenord för den eller lämna den som tomt

Be Sociable, Share!