Chèvresallad

God och lite lyxig sallad med chèvre (getost) som man kan servera både som lunch eller som förrätt. En nygräddad baguette är god att servera till denna chèvresallad.

Ingredienser (4 portioner)
50 g blandad sallad (t.ex. ruccola, röd mangold och mâche)
3 dl kokt pasta (t.ex. penne)
1 strimlad röd paprika
½ skivad gurka
20 svarta oliver
10 klyftad körsbärstomater
150 g chèvre
15 valnötskärnor
1 dl färsk timjan
Dressing
4 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk honung
salt
vitpeppar
Tillagning
Blanda sallad, pasta, paprika, gurka, oliver och körsbärstomater. Fördela på 4 tallrikar.
Skiva chèvre och lägg över salladen. Strö över valnötskärnor och lite nyskördad timjan.
Servera med dressing och baguette.