Coachella Fest – En Music Festival För dig


Coachella Fest är en årlig lek och konst fest som händer på maj varje år. Firandet hålls i Empire Polo Fields of Indio, Kalifornien. I år denna festival är utsedd att hållas i första veckan i april 13-15 och sedan hålla fast vid helgen April 20-22.

Bröllopet har brett utbud av ny musik, inklusive hip hop, indie musik och electronica och dans. Händelsen belyser också ett stort antal installationer av stora skulpturala konstverk. Hela händelse skulle vara att inrätta olika tält alltför stadier arrangerade inom hela marken. Alla delar av fest har flera levande låtar går vidare genom hela helgen. Den fest har blivit en plattform av flera high school återseenden av några av de mest omtyckta band som låtar fans ville upptäcka var de befinner sig komma tillbaka. Under året såg år 2003 fans mycket rekommenderas för sin upphetsning återföreningen av Iggy Pop och The Stooges. På samma sätt under 2007 återföreningen av bandet Fury Against the Machine slutade tas emot av älskare av förtjusning och även mycket förväntningar.


Bortsett från grym musik tillsammans med konst Coachella Holiday lämnat sin väg för att skydda miljön. Festivalen fångar stora och dålig mamma naturen genom vind-och solkraft för att uppfylla kraven i stora efterfrågan på el för belysning effekter samt ljud med arenan. Detta hjälper för att skydda miljön och undviker befolkning. Således är det möjligt att förstå att andra än att erbjuda musik konkurrensen även främjar miljöfrågorna för att rädda vår egen moder jord.

I själva verket beror på det faktum 2004 har denna festival sponsrat nätet papperskorgen konst promenad, som har bidragit till att hålla festligheterna marken fri från skräp och hålla den ren. Detta steg har omtyckt av alla och envar som musik fans i varje hörn avser att besöka denna händelse och hålla jorden fri från papperskorgen kan ha varit ett problem. Men på grund av oro för miljön i samband med Coachella Fest som har hjälp musikälskare att njuta ren jord medan de njuta av musik. Få glädje av din semester med denna stora festival och möter några bästa musikaliska teknik framträdanden. Du kan lära dig om den här festivalen från Internet