Den stora lögnen om påsken

ForHair.se

Varför föreviga du hedniska fertilitet symboler kaniner och ägg och inte har något för påsk? Nej små lamm, ingenting. Johannes döparen som kallas Jesus ”Guds lamm” – inte påskharen ”- så skrev jag en populär familjerestaurang om sitt land butiken och fick veta att de fått mitt mail och skulle svara.

Hur många människor stannar faktiskt och TÄNKA? Hur många frågan varför fokus ligger på en påskhare och inte på Påskalammet? Varför har bekännande kristna aktiverat denna avsiktliga avledning och bedrägeri? Vart har upprördhet varit bland dem som bekänner att älska Herren när de ser samhället sopas bort med hare-brained traditioner? Varför tysta godkännande av dödligt tystnad och standard?

Du kommer att hitta folk firar påsken genom hela Bibeln, inklusive Jesus. Men du kommer inte att hitta folk firar påsk. Ordet påsk kommer från en gammal fruktbarhetsgudinna. Det stavas på olika sätt men oftast uttalas ”påsk” eller något liknande. Exempelvis kallas babylonierna hennes Ishtar. Fenicierna dyrkade deras gudinna Astarte. Tyskarna hade Ostara. Hebréerna kallade henne Ashtoreth. Detta är alla samma gudinna, och Gud fördömde Israels för att ha något att göra med den här hedniska fruktbarhetens gudinna och gryningen. – Chockad av Bibeln Hur kan en kristen nation har något att göra med en hednisk gudinna? Med fertilitet symboler kaniner och ägg länge associerats med påsk och exponeras genom historien och fördömts av Bibeln? Varje iakttagande av påsken är lika fräckt som en hora som känner ingen skam för sina synder.

De som oärligt att fortsätta att ta del av påsk ändrade hedniska metoder, dess vitkalkade hedniska seder, är skyldig till andligt äktenskapsbrott! Sådana perversa kristna är hora runt med främmande gudar och gudinnor och utan tvekan kommer att ådra sig Guds vrede på vår nation fyllon och horor och utomäktenskapliga barn (som har offrats till demoner snarare än helgad åt Gud).

LyckoBingo.com

-ŒWere de skäms när de hade begått styggelse? Nej! De var inte alls skam och inte heller vet hur man rodna. Därför är de skola falla bland dem som faller [slagna] vid den tid jag straffa dem, skall de kastas ner, säger Herren,? (Jeremia 6:15).

Traditionell kristendom, som en otrogen kvinna ”- | äter och torkar munnen och säger, – ~ Jag har gjort något ont …” (Ords 30:20).

Gud lät gamla Israel och Juda lider NATIONAL DEFEAT, förstörelse och DEPORTATION på grund av deras ”snälla” religiösa festligheter! Har Gud ändrat sig? Är inte Jesus Kristus är densamme i går, i dag och i evighet?

Gud fördömer våra länder för avgudadyrkan – ”inte bara för omoral! Påsken är både omoraliskt och avgudadyrkande, liksom de värdelösa ministrar som låtit påsken slå rot och orena vårt land med dess hedniska föroreningar. Det är avgudadyrkan när religiösa folk fortsätter att sätta hedniska påsken över påsken (som den tidiga kyrkan Guds troget observeras), när de fortsätter att pimp traditionella religiösa lögner av en ”uppståndelse på söndagen” – även om den enkla sanningen i Bibeln lär: ” Efter kvinnorna vilade på den vanliga veckoliga Sabbaten, gick de till Jesu grav tidigt på första dagen i veckan (söndag), ”medan det ännu var mörkt” (Joh 20:1), och fann att han redan hade uppstått (Matteus 28:1-6, Mark 16:2-6, Luk 24:1-3) ”- Påsk: Maskering en biblisk sanning.

Påsken är inte ofarligt, ägnar sig åt hedniska metoder som döende ägg och tanklöst dekorera träd med ägg och äta påsk skinka (en styggelse!) Visar extrem respektlöshet till vår stora Skapare Gud, Bibelns Gud, Israels Gud, som dundrar:

Jeremia 10 2 Lär inte vägen för de ofrälse …

Varför inte hålla det enkelt och älska och lyda Gud och göra som han säger snarare än blinda traditionen dikterar? Om inte, sluta kalla dig själv en kristen nation och vara ärliga nog att erkänna att du är en hednisk nation och förbereda sig för att ta konsekvenserna!