Det bästa Sony Playstation 2 spel någonsin

Ange en värld av grekisk legend där du blir Kratos, en ond brute som nyligen kröntes den nya guden av krig.

God of War II för Playstation 2 är en 3: e person actionspel som har vunnit utmärkelser för sin briljans. Medan den ursprungliga God of War spelet var fantastiskt, har den uppdaterade versionen förbättrat den och därigenom skapade ett måste spel på Playstation 2.


Ange en värld av grekisk legend där du blir Kratos, en ond brute som nyligen kröntes den nya guden av krig.

Spelet är vackert tempo, vilket ger dig synes oändliga områden att utforska med verkligt trovärdiga atmosfäriska på ett sätt som inte sett förut. För att slutföra uppdraget, du måste kämpa några orädda varelser, avslöja svaren på problem att stången din väg, kämpa dig förbi till synes oslagbara chef tecken och visa att du är den mest brutala som någonsin skapats.

God of War II gör verkligen betona kampen över allt annat och ger dig fler combos att finslipa nya rörelser och en mängd vapen än du skulle ha drömt om att äga i första titel. Även God of War jag bara erbjöd dig ett vapen, ger GOW2 dig flera, som kan göras starkare med attack makt och speciella rörelser och förmågor. Välj din egen stil bekämpa, med nivåer som erbjuder upp ständiga överraskningar. Re-spelbarhet är utmärkt också – du kan lagra dina uppgraderingar för andra gången, vilket ger dig flera alternativ när man möter tuffa fiender igen.

För er som är intresserade av hur detta spelet gjordes den andra cd har en detaljerad guide. Allt visas blåser av locket hemligheter om hur ett sådant fantastiskt spel kom att hända.

Grafiken och ljudet av GOW2 är verkligen imponerande. Den orkestrala soundtracket hjälper definitivt dig att komma in i spelet, och alltid känner i perfekt synk med vad du gör, blanda fint med åtgärden.

Animationerna är spektakulära, med fina känsla för detaljer och en kamera som inte orsakar problem och i stället ger en förbättring i spelet massivt – alltid hålla dig synlig och kunna visa all action. Även voice-overs är stor, och ljudeffekterna få den till liv.

De fantastiska belysning och specialeffekter i spelet, tillsammans med de centrala bilder och bakgrunder dessutom lägga till att det är redan imponerande utseende, och bidra till att God of War II verkligen den vackraste spelet någonsin att hedra Sony Playstation 2.

God of War II är endast för mogna spelare, men det är definitivt det bästa action-packade spel på Playstation 2 och en måste se erfarenheter i sin egen rätt. Dess non-stop natur, stora re-spelbarhet och obesegrade atmosfären gör GOW2 störst Playstation 2 spel du kan äga.

Vill du veta mer om vattenmelon kost? Läs om det på vattenmelon Nutrition webbplatsen. Om du vill ha info om hur man odlar potatis, besöka hur man odlar potatis webbplats. Vill veta mer om Blue Whale fakta, visa Blue Whale Fakta hemsida

Be Sociable, Share!