Dolly Parton On Broadway

Dolly Parton, som har varit väl känd för sin ökning från att vara en fattig flicka från landsbygden till en countrymusik ledande stjärna, skall nu ses i Broadway. Hennes liv skriven av sig ska musikaliskt skapas för Broadway publiken.


Hon talade till Wenn och sa att att hennes livshistoria är upp till Broadway, men publiken inte kommer att få se henne i det, skall hon presentera sig själv på något sätt i den.

Detta är dock inte det första steget utseende för Dolly. Hon har också skrivit egna låtar för teater anpassning av filmen, 9 till 5, på 1980-talet. Filmen spelade Dolly tillsammans med Lily Tomlin och Jane Fonda. -Œ9 till 5 -? gjorde sin debut på Broadway 2009.

Trots det oväntade misslyckandet av filmen på Broadway, har Dolly låt det inte förbittra henne. Hon lärde sig från den hårda vägen istället.

Dolly är en härlig flicka från landet som växte upp i fattigdom mitt 12 andra barn. Hon är dock inte ledsen för att födas till en bonde, och har visat sig framgångsrikt i den inlämnade verksamheten. Hon är ägare av ett tema park uppkallad efter sig – Dollywood, och har krävt ett antal musik priser, som inkluderar 8 Grammys och inte att förglömma de två Oscar nomineringar till den oljerika låtarna hon har skrivit.

Med sin senaste återkomst till den stora skärmen, gör Dolly en imponerande in-œJoyful Noise. -? Hon är dock hålla hårt för att hennes guddotter Miley Cyrus, för att vara så hård med henne. Hon anser att medierna, inklusive allmänheten bedömer flickan lite för hårt.

Cyrus off sent har varit i rubrikerna på grund av hennes uttalande att påstå att hon var en stoner medan hon firade sin 19-årsdag. Det var Kelly Osbourne som tog henne till Twitter nästa dag för att gottgöra och övertyga fans att hon bara skämtade

Be Sociable, Share!