Dom mest kända piraterna


De har blivit kända för sina krokar och fartyg spöke som ålagts rädsla och ett mysterium världen i Karibien under det 18th århundradet. Ögon av glas, krokar istället för händer och snygga hattar med exotiska fågelfjädrar hängande från toppen, var alla avhandlingar egenskaper en konstant på barn filmer, böcker, spel och Halloween kostymer. Denna känsla av piratkopiering kommer alltid att vara en del av många barndom på de kommande åren men piraterna som är rubrikerna för avsnitten världen brottsligheten på pappret är en del av en helt annan verklighet än vad barnen har en tendens att tolka. Beväpnade till arvinge fötter med automatiska vapen, bomber, båtar jet och erfarenheter kidnappning, piraterna lever i Indiska oceanen är ett hot mot alla som vågar korsa den. Denna artikel kommer att presentera några av de farligaste piraterna som någonsin levt.

Svartskägg


Bristol Personen har varit källa för romaner, filmer, studier och efter mer än 250 år av hans död han fortfarande kontinuerligt att känna som en av de mest ondskefulla pirater som någonsin levt. Född i 1680, hade han alltid varit rädd i hela sitt liv, med skrämmande drag i hans ansikte och en djup svart ton av kroppsbehåring verkligen hjälpte honom att vara en del av Benjamin Hornigold besättningen. Efter att ha samlat mest erfarenhet från sin första piratkopiering förvärvade Blackbeard sitt eget fartyg, är drottning Annes Revenge som orsakade absolut terror mellan den korta perioden 1717 till 1718. Genom att använda rädslan istället för kraft, lyckades Blackbeard få lösensummor, skatter och framför allt respekt bland andra pirater. Han var så fruktad av fiender som Blackbeared sköts av Royal Navy och så småningom dödas. Hans arv fortsatte efter hans död främst på grund av hans inställning rädsla och hotelser.

Kapten Edward Low

Förmodligen det mest ökända piraten att arbeta i Karibien, satte han spelreglerna mellan hans allierade och fiender som ses som ren BARBARI. Definitioner av hans inställning finns som-oea man fantastiska och groteska brutalitet-? och gjort kredit till uppfinningsrikedom av den spanska inkvisitionen i dess mörkaste dagar-?. Född i fattigdom i London, begick han alltid brott för att överleva. Efter att ha flyttat till Boston, dog hans hustru i barnsäng och som kan vara orsaken till hans vilja att bli en ut-lag och praxis obscena handlingar. Inte bara fånga och bränna hundratals ockuperade fartyg, torterades han våldsamt sina offer innan de dödar dem. Hans död är fortfarande ett mysterium och det enda information om det var att låg hängdes i Martinique 1724.

Abduwali Abdukhadir musan

Säkerligen den mest kända piraten från nuvarande tiden var Muse överens nyheterna siffran under 2009. Efter att begå sjö kidnappning och bryter mot internationell marina lagar han fångades av den amerikanska marinen och ställdes inför rätta i NY. Hans försök blev känd för att vara den första sjörätt rättegång sedan 1800-talet. Muse: s fall gjort positiva förbättringar på den amerikanska sjösäkerhetsområdet och visas dess fel. Han lovar sig skyldig maj 2010 till och med tuffa hans ålder är okänd