Dropbox för iPhone

Körbara filer är filer som innehåller ett körbart system. De utgör kärnan delen av installationer programpaketet.

. Dll: anknytningen är dynamiska hyperlänk bibliotek. Dynamiska Webbplatslänk bibliotek kan ses som moduler programpaket som har till uppgift att genomföra en unik uppsättning av operationer eller funktioner. DLL-filer normalt identifieras från körbara. De är viktiga delar av programmet installationer.


. Doc and.docx: DOC och docx-filer kan öppnas och redigeras använder Microsoft-programvaran fras dator.

. Txt: Denna utvidgning innebär filer som kan öppnas och redigeras arbetar med notepad metoden.

. Xls and.xlsx: XLS och XLSX-filer kan öppnas och redigeras av Microsoft Excel programpaketet.

. Pdf: Denna utvidgning anses som de transportabla Document Format och representerar filer som kan öppnas tillämpning av Adobe Acrobat-program.

Frågor om filnamnstillägg

Det är några taktiker som tillägg kan utlösa frågor om datorer. En särskild av dessa är där en fil som måste öppnas av unikt program av misstag öppnas använda icke passande program. Till exempel, om du försöker öppna en fil med PDF förlängningen att använda sig av Microsoft Fras – som bör användas för att öppna endast DOC-filer, så allt du ser är blandade sopor information. Om du skulle gå vidare och redigera vissa tecken av denna kunskap och hjälpa spara filen, så kommer det att skadas.

Ett annat problem om förlängningar är deras användning i cloaking virus. Virus händer vanligtvis med EXE och tillägg BAT. Virus beslutsfattare ger normalt dem en förlängning likasom JPG eller BMP in Köp lura ingå-människor till öppning och därmed att köra metoden eller skriptet. Det är därför du behöver för att aldrig öppna en fil som du inte känner igen, och kommer att behöva köra vanliga virussökningar.

XLS är filändelsen för Microsoft Excel, som är ett kalkylprogram från Microsoft Office-paketet. Du vill ha Microsoft Excel Viewer installerat på datorn för att titta på XLS eller XLSX filer. PDF är en transportabel dokumentformat. Du behöver en viss tittare denna typ av den öppna resursen Adobe Reader för att se ut filer. Detta system är så föredra att den kan upptäckas praktiskt på alla datorer för närvarande.

Konvertera filer från XLS till PDF görs så att det inte finns någon måste ha Microsoft Excel Viewer installerat. Ännu en stor fördel att ändra Excel-filen till PDF är att XLS dokumentet är relativt okomplicerad att redigera (när det inte är lösenordsskyddad) än PDF-dokumentet. Möjligheterna att jävlas upp objekt är större. Så, över-alla belöningar att omvandla XLS till PDF är den efterföljande: Det ger portabilitet och det är lämpligt för pappersarbete som måste måste skickas för utskrift eller granskning.

1. Det är mer omtyckt. Adobe Reader – ett dokument visningsprogram – utnyttjas för att öppna filer.

2. Redigering är mycket svårare i PDF-format. Filer innebär avancerade resurser för redigering, så att du kan verkligen en hel del säker på att handlingen inte kommer att ändras av misstag under hela transporten.

3. PDF-filer är mindre dimension. Den giltiga Anledningen är att de inte innebär formler som Excel gör.

4. Kvaliteten på utskrifter är mycket bättre i PDF-format. Filer återge unika dokumentet i dess exakta form.

Du vill två faktorer på din dator för att konvertera Excel till PDF en PDF-konverterare också kallas som PDF skrivardrivrutin och Microsoft Excel. PDF skrivardrivrutinen fungerar som en virtuell skrivare, så när du träffar på “skicka” är XLS dokumentet omvandlas till PDF i stället än i princip skriva ut dokumentet på papper.

Byggare drar fördel av Android öppna resurs plattform som främst baseras på en modifierad version av Linux-kärnan. För alla er icke-nördiga typer där ute, är Linux ett körande system släppt under GNU Basic Public License 2 (GPLv2), vilket innebär att det är ingen kostnad och öppen tillgång som utformats av de avgiftsskyldiga i hela världen.

Enligt StockBriefings.com, den 31 december, 2010 Det finns cirka 200 apps lätt tillgängliga för Android. Android Marketplace är online programvaran sparar genom vilka slutanvändare kan få ansökningar om sin mobiltelefon. Komma åt och navigera med hjälp av Android Industry är en ganska enkel, något intuitivt affär. Vissa telefoner har redan en ikon, eller genväg till Android Marketplace på “bosättning skärmen”, men tillgängligheten till butiken kan också uppnås genom program-knappen på din mobiltelefon

Det finns flera helt gratis och betalprogram ute exakt på laglig verksamhet. Konsumenterna kommer att behöva varnas ändå en hel del utan kostnad applikationer för Android, liksom kostnadsfritt program som annars laddas ner från Internet, är i grunden minimala versioner av kompenserade ändamål. Som ett resultat kan funktionaliteten möjligtvis minimal, och användning av planen skulle kunna begränsas till en försöksperiod på tid.


Värdet av de flesta kompenserade applikationer för Android är relativt nominella massor kan bli upptäckt för under $ 10,00 del är något större.

Den stöttar baken omvandlingen även om det också möjligt att konvertera de markerade sidorna i dokumentet (docx och xlsx) till PDF

Be Sociable, Share!