Eiffeltornet- Symbolen för Paris


Eiffeltornet är ett järn tornet konstruerat vid floden Seine i Paris. Ursprungligen tänkt som en ram för att fira den franska revolutionen, kunde ingen ha gissat att hundra lång tid senare på Eiffeltornet skulle bli en symbol för Paris av sig själv.

Eiffeltornet har sin titel direkt efter ingenjören Alexandre Gustave Eiffel. För två sedan många år, 1887-1889, kämpade tre hundra metall anställda att förena sig med varandra

18038 objekt av metall genom att arbeta med två, 5 miljoner stålbultar. Då funderade om säkerhetsrelaterade mätningar i den 19: e talet är häpnadsväckande att endast en anställd dog i hela byggnaden av tornet.

I alla de använde 7300 ton metall till slag tornets tre olika nivåer. Individer varierar för närvarande fastigheten två matställen och en Snackbar. Höjd 95 är 1 den första graden, Jules Verne restaurangen på den 2: a graden och snackbar den tredje graden. Jules Verne Restaurant har med en enda stjärna i Michelin manualen.

Eiffeltornet är 300 meter stor, utan det 21 meter antenn som är monterad på det bästa, och för att komma till topprankad besökare måste klättra 1665 tekniker. Utbudet av åtgärder har varierat kring åren med olika renoveringar. Lyckligtvis besökare kan använda 1 i en hel del hissar för att få till det bästa. För mycket mer information om “tunnelbana paris”, måste du gå till: metro paris

Den överlägset högsta byggnadsverk i Paris, kan spetsen böjas borta från den vertikala med så mycket som 18 cm (7 tum) på grund av tillväxt av sina sju, 300 ton av järn främst på grund av värme från solen. Uppvärmningen genom att solen värmer 1 aspekten mycket mer än den andra. Det är allt mycket mer enastående med tanke på att vindskjuvning är typiskt det betydande problemet med höga strukturer. Men är den tekniska så fint, antog att den starkaste vindarna inte leder till en mycket mer än fem inches av böjning.

I början Eiffeltornet mötte en hel del motstånd fanns det omfattande framställningar att ha den slits med någon som ansåg att det var fult och påträngande. Det kan ha lyckats om det inte hade varit i bruk som en antenn för den då-Main-kant know-how telegrafi. År 1909 en varaktig underjordiskt radio mitten byggdes och med tanke på att 1957 det har anställts som en transmission torn för lika FM-radio och TV. Tornet har även varit del av vetenskaplig analys. År 1910, Wulf utnyttjas för att göra mätningar som resulterade i upptäckten av kosmiska strålar.

Eiffeltornet var världens högsta ram ända till 1930, var dokumentet sedan omkörd av The Chrysler bygga i New York.

En besöka Paris inte är full med ut en check ut till Eiffeltornet, det är en borde. Från ledande besökare kan se 67 km i franska landskapet, är det absolut en enastående syn. Om det inte är attraktivt att stå i den förlängda linjen, som du måste göra i köpa för att komma in i tornet, är det verkligen skönt att bara stå bredvid eller under tornet och njuter av det. Det är också en utmärkt strategi för att få en picknick i närheten parken


Be Sociable, Share!