En värld av slottCastle bröllop platser finns överallt-|. Ja, även i USA där vi hade ingen kungar och drottningar. Några av dessa fantastiska strukturer och är ofta tillgängliga för allmänheten för bröllop, företagsevenemang och fester. Du hittar unika ställen görs till bekväma bed and breakfast med en destination bröllop attityd. Andra är värdshus, restauranger och statliga ägda historiska landmärken med tusentals hektar eller praktfulla trädgårdar. Gamla väggar är prydda med familj målningar och kammar från ridderskapet. De flesta skryter om välutrustade rum för ceremonier och fester och en del har vackra kapell.

Historiskt kapellen byggdes först och sedan började slottets väggar. De byggdes som skydd mot inkräktare och ofta finns på kulle eller bergstopparna med yttre väggar, vallgravar, vindbryggorna, torn, vallar och privata rum (kapell), rum bankett och vattenbrunnar. Deeds till områden kring de egenskaper gavs till baroner, hertigar, Earls, prinsar och några flykter sommar från ohälsosamma städer. Folket i området arbetade gårdar eller affärer och gav slottet och markägare en del för deras skydd mot marodörer. Hålla en militär enhet, hertigar, prinsar, byggt etc dessa fantastiska fästningar för att visa sin makt och för att skydda befolkningen.


Populära Renaissance Mässor hålls över hela världen ger liv till många par mål att söka ett slott för deras bröllopsdag. Slott här, och globalt hitta par som reser till bröllopet av sina slott drömmar.

På grund av kostnaden att hålla ett slott i dagens ekonomi är många nu privatägd och uppståndelsen, reparation och främjande av dessa magnifika ställen ger en bakgrund av elegans, storhet och historia. Många marknadsförs med privata kapell, unika trädgårdar, spöken, och fin utsikt och ger en mängd detaljer bröllopsdag. Med de flesta, kommer du att hitta lyx och en extraordinär miljö, medan med andra, kan du behöva tolerera en dragig, kall miljö, låter mat du inte gillar eller förstår, en komplicerat språk, av knarrar och stönanden från hallen och lite den ovanliga. Om äventyr är ditt spel, slottet platser är perfekt. Välj enligt din smak!

De flesta av oss inte har ett slott på andra sidan stan eller i grannskapet, men tillgång till WeddingLinks.com erbjuder dig plats länkar och många tjänster över hela världen för att slutföra dina förberedelser och särskild dag eller längre arrangemang smekmånad och aktiviteter i det önskade området.

Katy och Tom Cruise nyligen gjort slott bröllop ganska känd tillsammans med Madona bröllop år sedan. Jag hittade det finns många uppmärksammade och berömda slott, enorma herrgårdar för dina bröllop över hela världen. Din bästa resurs är vår webbportal med hundratals länkar till slott bröllop platser. För att nämna några