Entrecote med apelsin och chiliwok

Entrecote med apelsin och chiliwok

4 personer

600 g entrecote i 1/2 cm tjocka skivor
1 tsk Kockens Cayennepeppar
salt
matolja
400 g zucchini i bitar
1 röd + 1 gul paprika i bitar
2 skivade morötter
1 rödlök, skivad
200 g broccolibuketter
1/2 dl matolja
1/2 dl japansk soya
1 tsk Kockens Wokkrydda
1 tsk Kockens Chiliblandning
det rivna skalet + saften av en apelsin
1 skalad apelsin i klyftor
250 g äggnudlar

Hetta upp en stor stek- eller wokpanna med olja.
Fräs grönsakerna i ca 3 minuter, rör om noga.
Tillsätt soja, apelsinsaft, apelsinskal, wokkrydda och chiliblandning.
Blanda ordentligt och låt det hela fräsa ihop i ca 4 minuter.
Koka äggnudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
Krydda köttskivorna med cayennepeppar och salt, pensla dem med olja.
Grilla eller stek dem i torr panna ca 1 minut/sida.
Servera med grönsaker och äggnudlar.

Be Sociable, Share!