Eva Rausing visste vem som mördade Palme

Den avlidna Eva Rausing säga ha varit i kontakt med författaren och experten på Palme mordet Gunnar Wall.
Enligt dessa uppgifter ska Rausing ha vetat vem som legat bakom mordet på Palme 1986, men kan uppgifterna stämma?


Nu ska maken Hans Kristian Rausing höras av Palmegruppen
Jag håller med GW att uppgifterna bör kollas så pass bra som det bara går, men om man nu utgår från att Eva Rausings uppgifter är sanna så faller resten av det som idag säger sig ha hänt.


Enligt en av dom berömda presskonferenserna från 1986, så påstog Hans Holmer att Palme skjutits med en kaliber .357 Magnum men enligt Rausings uppgifter var det med en 22 kalibrig revolver. Nu är jag ingen vapen expert förstås, det kan ju finnas en viss likhet som gör att man kan ta fel?

Några andra kulor än dom två som hittades på Sveavägen, har vad jag vet inte återfunnits, har då viktiga bevis gått förlorade på grund av polisens agerande?

EDIT: Idag (2012-08-29) publiceras brevet i sin helhet (förutom namnet som är XX) men även hel del annan viktig information kring detta, Eva Rausing var tydligen övertygad om att Palme skjutits i nacken och inte i ryggen, en del av dessa uppgifter ska ha kommit till henne i visioner och syner. Det är inte heller första gången som Eva Rausing kontaktat Palme Gruppen, så även om hon av misstag skulle kunnat pricka rätt mördare så tror jag inte mycket av det hon sagt är sant ändå.

Be Sociable, Share!