Fantastiska slott i hela Scotland

Skottland har en talrik samling av slott för dem som är intresserade av att ta en promenad genom historien. Edinburgh Castle är öppen för besökare under sommaren och vintermånaderna och erbjuder ett spännande besök på en av slotten Skottland är mest känd för. Även om du kan köpa dina biljetter på biljettkontoret på den dag du anländer, hittar du det mer praktiskt att köpa dina biljetter online. Inte bara kommer du njuta av en guidad tur på slottet, men du kanske också vill ta upp en audioguide, som kan göra upplevelsen mycket mer meningsfull.


En av de slott Skottland besökare måste se, Edinburgh Castle har presentbutiker och restauranger så att du kan planera att stanna ett tag och få full upplevelse av ditt besök. Det finns också en bokhandel för dem som är intresserade av historia slottet. Familjer med barn kommer att tycka att slottet är familjevänligt och erbjuder en positiv upplevelse för hela familjen.

Palace of Holyroodhouse, också belägna i Edinburgh är en annan av de slott i Skottland besökare inte vill missa att se. Hem Mary, Queen of Scots, och Palace of Holyroodhouse är rik på skotsk historia och kommer att vara en meningsfull upplevelse för hela familjen. Det finns också olika familjeaktiviteter, av vilka många ingår i priset för antagning. Några av aktiviteterna är speciellt anpassad för mycket små barn, som kommer att hjälpa hålla deras intresse och göra upplevelsen mer meningsfullt och roligt för alla.

Eftersom det finns många slott i Skottland, när besöker slott, kommer Skottland besökare måste göra val eftersom det kan vara svårt att besöka dem alla under en vistelse. Medan det område där du bor kommer säkert att bli en faktor om vilken slott du besöker, även leta efter slott som erbjuder bekvämligheter som tillgodoser din familj. Till exempel, om du reser med små barn, leta efter de slott som erbjuder aktiviteter för dem, såsom Palace of Holyroodhouse. Om det finns medlemmar i ert parti som kan ha särskilda behov, kan du försäkra slotten du besöker kan rymma dem.

Priset kan också vara en faktor när du besöker Skottland slott. Du kommer att kunna jämföra priser, men också leta efter vad priset för antagning innebär. Med vissa slott, inkluderar priset för antagning audioguiden medan andra platser extra betalt för det. En del slott funktionen kaféer eller restauranger i lokalerna, så det kan också vara en faktor för att avgöra vilken slott att besöka.

Exploring Skottland slott är en rolig aktivitet för hela familjen kommer att njuta av, speciellt när du lär dig av rik historia förknippad med varje slott. Medan det finns många slott andra än de två ovan nämnda, leta efter de som kommer att möta behoven hos din familj och som kommer att sammanfalla fint med ditt besök.

Om du vill besöka och bo nära en av dessa turistattraktioner hittar du ett antal billiga hotell i Aberdeen och bara ihåg oavsett var du vill vara i staden hittar du en passande hotell i Aberdeen lämplig

Be Sociable, Share!