Fiat – en italiensk biltillverkare

Denna italienska fordon och Motortillverkare, som också är ett monetärt & Industrial gruppen ligger i Turin (Italien) grundades inom tolv månader 1899. FIAT är en förkortning för Fabbrica Italiana Automobili Torino (italienska Automobile Factory i Turin). Det var absolut huvudsak grundades av näringsidkare (s) Giovanni Agnelli. Förutom tillverkning Auto & sina motorer, har det också gjort lok, bilar för armén, flygplan. Från och med kalenderåret 2009 hade det varit 9: e största biltillverkaren i världen, medan den största i Italien. Vegetation produktion Fiat bilar är aktuella alla nära till planeten, men den största produktionsanläggning ligger i Brasilien, som producerar den en chef i bilmarknaden inom platsen.


Fiat är direkt ström i internationella platser som Argentina, Polen men i många andra internationella platser som Frankrike, Turkiet, Indien, Kina har ventures och allianser. General Motors äger en del spel från Fiat Car. Fiat har också ett avtal med Chrysler, enligt vilket förvärvade Fiat 20% av aktierna och kommer att ta hand om distributionsnät Chrysler i Nordamerika och kommer & i gengäld kommer Fiat att ge teknik för att Chrysler att bygga små, bränsle ekonomiska fordon.

Style de senaste 12 månaderna 1966 till 1996, var Fiat på väg med sonson Agnelli, Mr Gianni Agnelli. Omedelbart efter pensioneringen på posten som VD var han på grund av att ordföranden (honorärkonsulat), även om Mr Romiti var ordförande. Företaget har observerat många individer, av protokollet från sin styrelse. Vid befintliga ordförande i företaget är John Elkann, även om VD Mr Sergio Marchionne. Tidigare har organisationen inskriven i många andra företag, förutom genom bil eller lastbil gör, som jordbruk och design produkter producenten, marin division. Men i 2011, var ny grupp bildades och den över påpekat 2 divisioner hamnade överförs mindre än den gruppen. Fiat har också ingått monetär sektor, skapa det Italiens största ekonomiska företag. Den har kontor i 61 länder runt om i världen, sysselsätter 223.000 arbetare. Fiat kan vara den största auto tillverkaren i Italien och dess varierar produktionen från små bilar till sportaktiviteter bilar, lastbilar, skåpbilar. Europas främsta trofé, Europeiska auto i 12 månader utmärkelsen som kan tilldelas ideal biltillverkarna, har blivit tilldelas Fiat för 12 perioder och den senaste bilen vänliga familjen att förvärva priset var Fiat Nuova 500, innanför de tolv månader som 2008. Fiat tillverkar även komponenter och är operatör för Magneti Marelli, Italiens största delen maker. Fiat har också försökt sina fingrar i Metallurgical varor, program produktion, tjänster, information know-how, Publishing och konversationen & har uppnått bra resultat.


Fiat Aviazione utfört en mycket viktig roll för väpnade styrkor, eftersom det försåg dem med hjälp av flygplan. Fiats bil division, Vespa, har också specificerat ut 2 hjulingar för verktyget uppsåt. Den Sestriere skidanläggningen var en möjlighet att genomföra fritidsaktiviteter åtgärder, som ligger i Alperna bergskedjor. Å andra sidan, senare på den marknaden ut. Som tänkt tidigare är Fiat verksamheten inte bara riktade till någon isoleringscell viktigaste egenskapen och som ett alternativ de kan spridas globalt. Den utvecklades fabriken initialt möte i New York & det varade bara 3-4 många år, från 1910 till 1913. I Indien kommer Premier Automobiles Ltd, som finns i Mumbai, är den division, som styr och hanterar sin verksamhet inom den primära mark. Det började fungerande inre år 1951. En gemensam möjlighet finns bland Fiat och Tata Motors, allmänt känd som Fiat Indien Automobiles Icke-Public Ltd (FIAPL). Det kom in till existens inom säsongen 1997. Indiska produktionen hus i familjen har gett några av dina största reklam fordon hela världen, till Indien, liksom Linea, Punto att kalla ett fåtal. Fiat fabriken ligger nära Pune (at Ranjangaon), i Maharashtra, tillverkar även Tata Indica, som för varje gemensamt tillfälle

Be Sociable, Share!