Freebies i Barcelona


Efter att reda ut ditt boende nästa sak att göra är att ta en tur till La Boqueria, en Misshandel på sinnen med sitt utbud av exotiska frukter, lokala råvaror, charkuterier och oräkneliga andra råvaror från regionala provinser och platser över hela världen, detta bör motivera dig att prassla upp några Michelin-stjärniga måltider i din alldeles egna kök i din centrum lägenhet!

Restauranger kan annonsera billiga måltider, men med den tid du lägger moms på toppen med en hastighet på 7% kan driva upp priset. Vissa platser tjänar vin och vatten utan extra kostnad, fråga personalen, eftersom de kommer vara mer än villig att låta dig veta vad den annonserade priset ingår. Generellt är lunchen en sen angelägenhet och Barcelonians gillar att äta mellan 1-15:45. Var försiktig med din mobiltelefon och andra tillhörigheter, lämna dem ute på en extern bord och de kunde dras. Dricks är inget märkvärdigt heller, om du hade bra service då du kan vilja lämna en liten spets, men det finns inget brott tas om du vill lämna ingenting alls.

Internet har gjort alla våra liv mycket mer bekväm och sightseeing planer kan ordnas i förväg, kolla in vad som är gratis och vad som inte är att spara lite pengar. Det finns bokstavligen massor av museer här varav några är fritt inträde på en bestämd dag, medan andra är fria varje dag i veckan. Ett besök i staden är inte komplett utan en resa till Museu Picasso, särskilt eftersom det är gratis på den första söndagen i månaden, plus att de ofta har gratis guidade turer.

I Barcelona Museum of Contemporary Art, eller mer allmänt kallas MACBA, har olika workshops gratis, och om du behöver en lugn plats för att läsa då sin samling av böcker, publikationer och arkiv är öppna för allmänheten och ligger i Study Center , Bibliotek läsesal och Special Collections Room.


Några av de bästa konsten i Barcelona kan ses på offentliga platser, såsom Montjuic och den botaniska trädgården och Parc d’en Castell de l’Oreneta. En av de mest imponerande är Parc de la Ciutadella, där det är möjligt att ta långa promenader i ensamhet, och Parc Guell är en konstig och underbart skapande noga med att ställa dina sinnen upprullning med fantasy strukturer. Designad och byggd år 1900 till 1914 av Antoni Gaudi har Parc Güell surrealistiska pepparkakshus, fascinerande skulpturer mosaik och massiva kolumner som är som inget du kunde någonsin föreställa sig.

Modern arkitektur står stolt vid sidan av gamla strukturer, och en av de mest slående måste vara Jean Nouvel gnistrande skyskrapa, Torre Agbar, ett suggestivt fashioned struktur som tjänat sig en del ovanliga smeknamn på grund av sin form!

Dessa är bara några grundläggande tips om hur du njuta av staden på en reducerad skattesats. Barcelona har massor av prisvärda Appartement Barceloneta att hyra för dem som har för avsikt att tillbringa en längre tid i denna fantastiska huvudstad destination.

Mathieu Quintart är författare till artiklar för Cocoon Barcelona, ​​en väl etablerad resebyrå för lägenhet. Deras mål är att ge lokala och utländska besökare i Barcelona med bra priser och utsåg Appartement Barcelone under sin vistelse. Med så många att boka platser i Cocoon Barcelona absolut inte hävdar att det är den största lägenheten leverantören i staden utan snarare en av de få som kommer att gå en extra mil till för dig så att ha en fördel gentemot de stora resebyråerna. Beläget i stadens centrum, Cocoon Barcelona kontoren ligger inom lätt tillgång till många av Appartement pas cher kan åtgärdas när som helst av en medlem i teamet så att du kan vara säker på att hjälpen alltid är nära till hands om det är någonting du behöver under din vistelse. Deras kontor finns i stadens centrum så att de kan sköta alla behov enkelt hela tiden, och detta har satt dem från andra myndigheter som en som är ärlig, positiv och har en hög kvalitet. Varje lägenhet att kunderna kommer att leva i all väljs mycket noggrant av Cocoon Barcelona laget själva. För att skilja sig från stora byråer som bara främjar låg kostnad logi, fastnar Cocoon Barcelona endast de finaste i fråga om kvalitet, bekvämligheter, kostnad och service


Be Sociable, Share!