Göm ditt IP och var säker att använda webben

Det är viktigt att veta att precis som du inte kan ge dina känsliga uppgifter för alla, vilket gör det nödvändigt att dölja IP när du använder internet. Internet-protokollet (IP) är ett unikt nummer som identifierar din bärbara eller stationära dator specifikt från andra genom att ge olika specifika detaljer. Som sådan genom att gå till användarens IP-adress, kan en dator guru säger med djup noggrannhet i vilken en dator är placerad geografiskt inte nämna sin modell.


Ändå skulle någon som är i tillgång IP-adress firar inte att han kan komma åt din dator eller skada den. Detta möjliggörs av själva verket kan man maskera sin plats genom att skapa ett virtuellt privat nätverk (VPN) som visar en bättre plats där man befinner sig. Detta kan uppnås genom användning av VPN-programvara som huden IP nätet surfare.

Människor går på nätet av olika skäl. Vissa är online för att orsaka förödelse bland skicka virus till anslutna datorer, eller tjäna sitt uppehälle från dator brott. Online Marketing företag ibland blandas ihop med att skicka av oönskad genom spam personliga brev. Som sådan kan min IP-adress utsätta mig world-wide-web otrygghet genom att tillåta användning av mina viktig information. Är faktiskt min IP-adress nödvändigt?

Med främjande av teknik, har det blivit oundvikligt att dela datafiler särskilt i golvet buisingess världen. Som sådan måste varje enskild internet surfare tillsammans med företag för att få ansluten till Internet. Varje dator måste få kontakt med internet för att få tillgång viktig information som behövs.

IP-adressen kan vara svaret på anslutningen om datorer till online marknaden. IP-adressen hjälper datorn att samtala med andra datorer inom nätverket samtidigt inom det nätverket. IP fungerar magi hålla flera datorer separat i ditt nätverk.

IP gör det möjligt för webbplatsen att veta var att skicka data. För fall, när du hämtar en bild, gör min IP-adress orsaken webbplats vet den plats precis för att skicka din bild, att den exakta datorn. Detta kräver utbyte av viss information när du använder webbplatsen. I ett nötskal, är det Internet kräver att IP-adressen.

Kan proxy Maskiner dölja min IP hemadress?

En missuppfattning som många Internet-användare har är att det proxyservern är någon sorts lagringsanläggning. Nej En proxyserver kan göras anonyma till är en mask som döljer den verkliga identiteten hos en dator. Ofta webbsidor kommer att kräva utbyte av vital information med datorn surfaren använder för att ge dem tillgång webbsidor på Internet. IP-information tillsammans med annan viktig information kan vara ett krav från många webbplatser för att ge din dator tillgång till online-marknaden. Man kan undra,?? Varför ska jag dölja min IP-adress samtidigt som det är viktigt för åtkomst till Internet Anonymous proxyservrar ger dig svaret!

En proxyserver lämnar felaktiga uppgifter till webbplatser som vill kommunicera med datorn. Den filtrerar också och sorterar alla data tas emot av datorn. Vid slutet i filtret processen endast grundläggande information som matchar din dator krävs. Dessutom skickar det en IP-adress inte är densamma som den identifierar din dator. Proxyservrar kan därmed dölja datorer från utomstående som gör det möjligt att dölja IP.

Hide My IP-adress

Om du funderar på att Hide My IP-adress måste du kolla in de bästa Göm mjukvaran IP-adress finns på marknaden här. Det är viktigt att du inte försummar att dölja min IP och skydda din integritet och säkerhet samtidigt som du surfar! Så se till att du har en titt på den senaste översynen här och få en Hide IP

Be Sociable, Share!