Grönsakswok med nudlar

4 portioner
4 portioner nudlar
vatten
salt
1 stor purjolök
2 morötter
1 röd paprika
10 färska champinjoner
1 liten klyfta vitkål
4 msk olja
1 msk balsamvinäger
4 msk kinesisk soja
2 smulade grönsaksbuljongtärningar

Koka nudlarna enligt anvisning på paketet. Låt dem rinna av.

Ansa alla grönsakerna. Strimla purjolöken och vitkålen. Skär paprikan i bitar, finstrimla morötterna och skiva champinjonerna.

Hetta upp en wok eller stekpanna med höga kanter. Tillsätt olja, balsamvinäger, soja och buljongtärningar.

Lägg i purjolöken och fräs den i ca 1 minut. Tillsätt övriga ingredienser och woka dem några minuter.

Blanda till sist i de kokta nudlarna och stek i ytterligare ett par minuter. Servera genast.

Be Sociable, Share!