Harry Potter Films

Jag tycker filmer, alla filmer. Den enda TV-Jag ser är i allmänhet en film, med undantag av Sopranos (hur den tidigare episoden va?) Eller ganska eventuellt mindfreak med den läskiga, men förtjusande, Chris Angel.

Jag tycker Harry Potter och älskar publikationerna. Jag har gå igenom dem alla utom den ultimata en, ”Harry Potter och dödsrelikerna”. Min dotter har haft huvudet begravt i det för två dagar nu, och jag kommer att vara upp kommande att läsa den.


Dessa guider rör om kreativitet och måla otroliga bilder på våra hjärnor, barn och vuxna lika.

Vi har märkt den allra första Harry Potter filmen, ”The Trollkarlar Stone”. Det var en besvikelse att den stal vår fantasi, och permanent mycket mer när vi granska böckerna, ser vi Harry från filmen, den Snape från filmen, de Hogwarts från filmen, och så vidare. Vi kan inte påminna om de andra från vår kreativitet, pre-film!

Den authenticHarry Potter filmen liknade boken så noggrant som möjligt. De gjorde ett enastående arbete, men oavsett, flytande scenen med enhörningen i skogen och Voldemort tidigare nämnts med blod droppade från hans mun, brände ett skrämmande vision om min dotters minne. E-boken inte på något sätt påverkas henne på ett skadligt sätt, men den visuella halstrad en tydlig och varaktig bild. Detta utsikterna mig till situationen i betyg rörlig bild. Som i sin högra hjärnhalvan kommer upp med dessa G betyg? Är de galna eller bara barnlösa? Den enda andra förklaringen är att de är helt okänsliga för visuella våldet och skrämmande bilder.


Varför är de så desperata att få varje enskilt barn se dessa filmer? Kan det inte vara nåt för de mer ungdomliga barnen att se framåt till med fantastisk förväntan, för när de blir äldre? Min son är sju och bara nyligen såg den första Harry Potter filmen strax efter avslutad boken. Theguide var en absolut förutsättning för filmen. Han var beredd på det mesta av vad som komma, men även då vi snabbt vidarebefordrade skrämmande bitar.

Jag vet att vissa kommer att tro mig paranoid och högre skydd, vilket är bra med mig. Jag vet att mina ungdomar kan vara på natten med lyset och inte ha mardrömmar. Jag kommer att upprepa vad jag sade i början, jag älskar filmer, alla filmer, men jag anser mammor och pappor måste vara kräsen, även om det strider mot normen, och stå upp mot att vuxna grupptryck och inte vad som är rätt för deras lilla.

Filmen betyg är inte tänkt med ett barns största nyfikenhet i hjärtat. Den största beslutsamhet är att komma så många för att se filmen så fort som möjligt, och anges som en hel pengar som möjligt i fickorna på de berörda företagen. Jag har kompisar som inte kommer att ens tillåta sina barn att studera Harry Potter sekvensen. Det är på väg en liten för långt för mig, men filmen sektorn bör hållas sociallyliable för examen av realism i innehållet materialet, och det är upp till mamma och pappa att behöva det. Vi kommer någon gång se en komplett samling av Harry Potter filmer, men i vår individuella god tid, och när varenda unge är känslomässig förberedda. gratis filmer på nätet