Hejdå till WinZip

winzip

En liten något som tyvärr jag inte utforskar höger tills det var för sent.

Du ser med min gamla dator WinZip var ett instrument som var fri och nedladdning av filer var tämligen enkel. Nej, jag hade inte riktigt som att gå genom några av de metoder som krävs för att använda WinZip eller Elkraft Archiver, men jag var kapabel att öppna mina komprimerade filer med bara en liten huvudvärk

Nu jag personligen har varit med mycket lång tillräcklig. I huvudsak långdraget än jag bryr erkänna … men icke desto mindre jag hålla i åtanke när WinAmp var mycket varmt teknisk know-how.

De stora dagar då du kan ladda ner dessa nya punkter som vi heter MP3 helt gratis. Igen 1998 då World Wide Web var bara att ta av en anslutning till en T1 linje var den heliga graal tempo och teknik.

När vi första fick reda på komprimerad eller “zippade” filer vi hade ett sätt att ge betydande dokument som vårt uppringd anslutning kan hämta i en svidande 3 till 5 minuter. Man tekniken exploderar. Även förbättras med WinZip allt du vill öppna dessa filer var hämta och klicka några få knappar … vips finns det bor och i färg.

Tyvärr, nu måste du betala för denna tekniska know-how, åtminstone höger tills nu. Just här är en cool enhet som smidigt gör vad du förväntar dig. 7Zip ett helt gratis nya datorprogram som kör bakom kulisserna och bara öppnar dina komprimerade filer.

Ingen fångst, ingen varuprover, ingen ingenting …

Försök det numera.

Om du är som mig du har hittat ladda ner zippade filer lite av en frustration. En kort tid sedan jag fick en ny laptop och fick reda på något nytt. En sak som sorgligt att säga att jag inte hittar ut förrän så småningom att det var för sent.

Du ser med min gamla dator WinZip var ett verktyg som var fri och nedladdning av filer var ganska enkel. Nej, jag inte riktigt gillar rubriken med hjälp av ett antal av de sätt som viktigt att använda WinZip eller förmåga Archiver, men jag kunde öppna mina komprimerade filer med bara ett litet problem

Nu personligen har jag varit runt mycket lång tillräcklig. I huvudsak långdraget än jag behandling för att bekänna … men icke desto mindre minns jag när WinAmp var varmt teknisk know-how.

De utmärkta dagar då du kan ladda ner dessa nya punkter som vi kallade MP3 för gratis. Tillbaka i 1998 när internet var bara att ta av en anslutning till en T1 linje var den heliga graal av hastighet och know-how.

När vi första identifierade komprimerad eller “zippade” filer vi hade ett sätt att ladda ner stora dokument som vårt uppringd anslutning kan hämta i en svidande 3 till fem minuter. Man teknisk know-how var exploderar. Ännu större med WinZip allt du viktigt att öppna dessa filer var ladda ner och klicka på en handfull knappar … vips där var det bor och i skugga.

Sad att säga, nu har du att spendera denna teknik, åtminstone höger tills nu. Just här är en cool instrument som smidigt gör vad du förväntar dig. 7Zip en kostnadsfri ny programvara som körs bakom kulisserna och bara öppnar dina komprimerade filer.

Ingen fångst, ingen varuprover, ingen ingenting

Be Sociable, Share!