Herbie fully loaded

Senap webbyrå

Herbie: Fulltankad är en historia som kommer att dra dig till världen av att prata, tänka Volkswagen Herbie och hans ägare Maggie. Maggie kommer från en familj av åkare som har haft en lång körning av misslyckade lopp: den Peyton Racing klanen. Som den yngsta av Peyton familjen har Maggie redan på sjukhus som en annan ogynnsam resultat av en street-race. När Ray Sr vill Maggie far för att få henne en bil som en examenspresent, Maggie väljer Herbie, och berättelsen börjar rikoschett. Herbie tar våld Maggie till Kevin, hennes mekaniker väns verkstad. Herbie tar kontroll igen som Maggie och Kevin landa upp på en bilutställning för att köpa delar till Herbie. Duon hamna i en improviserad bil ras med NASCAR mästare Trip Murphy, tack vare Herbie, och besegra honom.

Murphy, uppenbarligen en dålig förlorare, är rasande och lovar att spåra Herbie. Så Murphy organiserar en tävling för att locka Maggie in för ett lopp. Kevin och Maggie beslutar sig för att delta i tävlingen och de zip tidigare andra bilar för att vinna första omgången. När Maggie börjar längtan efter Murphys stock car, blir Herbie svartsjuk. Herbie förlorar på syfte och Murphy vinner Herbie. Ray Sr är rasande med Maggie för att gå mot sitt beslut och förlora Herbie till Murphy. Just när det såg ut som Maggie hade den sista av hennes tävlingar, lär hon att Murphy har ingått Herbie i Demolition Derby. Maggie försöker köpa tillbaka Herbie, men Murphy vet bättre! Desperat för att spara Herbie, Maggie pläderar med Herbie på Demolition Derby och får Herbie att vinna loppet. Med hjälp av sin bror Ray Jr och Kevin, beslutar Maggie att tävla professionellt och kommer in i kretsen. Den Peyton racing klan är där för att stödja henne, men inte hennes far.

Kommer Ray Sr att kunna hålla sig borta från det viktigaste loppet av sin dotters liv? Murphy varnar Maggie om farorna med racing mot honom. Kommer duon att kunna segra? Kommer Maggie inser Kevin kärlek till henne? Eller kommer den skurkaktige Murphy besegra Peyton familjen och Herbie? Fäst dina säkerhetsbälten, eftersom Herbie: Fully Loaded lovar att bli en jäkla tur!

Herbie: Fulltankad utforskar möjligheter till vänskap och särskilda obligationer, rivalitet och passion, seger och nederlag. Ta hem DVD och gör dig redo för några racing åtgärder. Detta vintergröna filmen är bra för att titta på med familj och vänner